Milan 993 7 Napisano Maj 16, 2016 U prolazu, 66 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zovi ovog dečka ako ti treba fabrički. 063/636-156 Dejan. Sent from my C6903 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1828 Napisano Maj 16, 2016 Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao ga upravo,jos ne zna da li ima,javlja mi,ali hvala u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Maj 16, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel prepravljao ko fabricki nosac tablice u preklopni? tzv fender eliminator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
todoRR 4 Napisano Maj 16, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet 600 '06 Prijavi odgovor kao problematičan jel prepravljao ko fabricki nosac tablice u preklopni? tzv fender eliminator Ja nisam, ali se razmisljam. Ako neko ima neku sliku neka pusti :-) Послато са LG-D838 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Maj 16, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja razmisljam, tj godinu dana razmisljam ali koliko vidim bez secenja originala ne mogu proci... a zao mi u pm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1828 Napisano Maj 16, 2016 Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan ja razmisljam, tj godinu dana razmisljam ali koliko vidim bez secenja originala ne mogu proci... a zao mi u pm... Skines original,sacuvas a napravis preklopni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Maj 16, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne moze da se skine... u tome je i problem... doduse meni nije hornet vec cbf600... sve ovo pozadi mi je iz jednog dela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1768 Napisano Maj 17, 2016 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Aj i ovde da pitam,ima li neko neki kontakt ili ideju gde da pojurim korman za Horneta? Ne znam tacno sta trazis ali ima ih bas mnogo u ponudi: Louis, Rizoma, ebay ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1828 Napisano Maj 17, 2016 Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Da,video sma i kod nas u nekoliko radnji,ali nisu istih dimenzija,pokusavam prvo da najdem originalni pre nego krenem da se navikavam na neki drugi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1768 Napisano Maj 17, 2016 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Da,video sma i kod nas u nekoliko radnji,ali nisu istih dimenzija,pokusavam prvo da najdem originalni pre nego krenem da se navikavam na neki drugi Trebalo bi da moze da se nadje na talijanskom ebay-u. Recimo ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan 993 7 Napisano Maj 17, 2016 U prolazu, 66 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da,video sma i kod nas u nekoliko radnji,ali nisu istih dimenzija,pokusavam prvo da najdem originalni pre nego krenem da se navikavam na neki drugi Uzmi rizomin ako budeš našao negde, mnogo je bolja pozicija ;-) ravni korman :-) Sent from my C6903 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan 993 7 Napisano Maj 17, 2016 U prolazu, 66 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan jel prepravljao ko fabricki nosac tablice u preklopni? tzv fender eliminator Izbušiš dve rupe na repu i ušrafiš preklopni nosač, slikaću ti ako si zainteresovan, samo se ne može skroz preklopiti zbog izduva, kače migavci :-/ Sent from my C6903 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Maj 17, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu ja tako.. kao sto rekoh, cbf600 je u pitanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Maj 30, 2016 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva vam je potrošnja stršljenova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1828 Napisano Maj 30, 2016 Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Po gradu,5-6.5l,zavisno od voznje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan 993 7 Napisano Maj 30, 2016 U prolazu, 66 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Po gradu 5-6.5, otvoreno nekad i 8 zavisi od vožnje :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1828 Napisano Maj 30, 2016 Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan 8 i vise mi trosi u agresivnoj voznji ili na Navaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan 993 7 Napisano Maj 30, 2016 U prolazu, 66 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Žedan je Hornet kad se potera :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1768 Napisano Maj 30, 2016 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde kupiti kit za reparaciju slavine za gorivo? Zeza me vec godinu dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Maj 30, 2016 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni konstantnih 6,5-7. Vozim uvek isto, "ne femkam" se sa gasom. Ne divljam, ali kad je otvoreno, ha.... Pa i ja otvorim leptire Ranije trošio 6-6.5, pa narastao na 8.5!! Svašta mi se motalo po glavi. I sad drži konstantnih 6.5-7. Uvek do čepa, uvek resetujem km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Maj 30, 2016 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan jel treba nekome ralica mozda http://i.imgur.com/oQX32ZB.jpg http://imgur.com/Icf1RPw http://i.imgur.com/WeeQiP9.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neexa 19 Napisano Maj 31, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet CB900F Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde kupiti kit za reparaciju slavine za gorivo? Zeza me vec godinu dana Пробај овде да пронађеш: http://www.wemoto.com/bikes/. Овде сам куповао разне гумице и сетове за репарацију за HONDU 500. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1768 Napisano Maj 31, 2016 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde kupiti kit za reparaciju slavine za gorivo? Zeza me vec godinu dana Пробај овде да пронађеш: http://www.wemoto.com/bikes/. Овде сам куповао разне гумице и сетове за репарацију за HONDU 500. Dobra prodavnica I ja sam pre tu kupovao neke dihtunge. Na zalost imaju samo celu slavinu koja kosta 233 eura: http://www.wemoto.it/bikes/honda/cb_600_f2_hornet_pc36/02/picture/fuel_tap/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neexa 19 Napisano Maj 31, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet CB900F Prijavi odgovor kao problematičan Овде сам пронашао одговарајући сет: http://www.nrp-carbs.co.uk/shop/index.php?route=product/product&path=42&product_id=2918 Шаљу по целом свету, а цена са поштарином за Европу износи око 35 еура. Поздрав! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1768 Napisano Jun 1, 2016 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Овде сам пронашао одговарајући сет: http://www.nrp-carbs.co.uk/shop/index.php?route=product/product&path=42&product_id=2918 Шаљу по целом свету, а цена са поштарином за Европу износи око 35 еура. Поздрав! Hvala mnogo kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...