Marko011 2457 Napisano Decembar 22, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Možda nekome zatreba........kontakt preko pp.......... Skymaster digital satellite receiver......... Nokia N73 u ispravnom/neispravnom stanju...........povremeno gubi kontakt sa baterijom........... 2 x držač za tablice i moto rukavice XL Lampa migavci, ispravni, kod tri primerka su isečeni kablovi.........četvrti u kutiji je čitav i nije korišćen............. Originalni kuler za Intelov procesor, nikad korišćen..........bio je namenjen za I5........ Karta Austrije u 14 delova......... 54 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 22, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan migavci..rukavice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 22, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan migavci..rukavice ok ostalo aktuelno............. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Decembar 23, 2014 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Uh meni bi lego Cooler Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 23, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan migavci..rukavice ok ostalo aktuelno............. kuler, ramovi za tablice, nokija (čekam potrvdu za n73) otišli................. aktuelno: - sat. risiver....... - detaljne karte Austrije........... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Decembar 23, 2014 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za gest Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Decembar 23, 2014 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo migavci i rukavice mogu da se prodaju za bar 30 evrica,a covek dobio samo 8 pluseva za gest! sramota!! zao mi sto ne mogu da stavim 1000 pluseva,svaka cast!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Decembar 23, 2014 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih kartu Aus ako moze? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 846 Napisano Decembar 23, 2014 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Marko imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 23, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan @nelle pošalji mi adresu na PP Sve je rezervisano i pakete šaljem ovih dana poz 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 25, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan imam jos neke stvari koje bi mozda nekome koristile........moraju do sutra da se posalju jer nemam mesta. - hitachi kasetofon sa integrisanim walkman-om, radi - skolska torba adidas (treba da se opere) - memphis nepromocive polu cizme 44 1/2 - mape Evropskih država - ventilator slike u sledecem postu 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Decembar 25, 2014 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mapeeeee....hocuu mapeee...naravno ako moze? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 25, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan slike 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 25, 2014 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Brate jel moze kasetofon, ja i kolege bi ti bile beskrajno zahvalne? Trea nam nov za posao, stari crko (naravno ako radi ovaj tvoj ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 25, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan bigdad posalji adresu na pp,............kasetofon je radio kada sam ga probao, imaš dva deka...........kada je walkman integrisan sluzi kao jedan od dva............ostalo sam znaš valjda da podesiš mape, cizme i kasetofon otisli........ ostalo: - školska torba adidas - ventilator Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 25, 2014 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ma mi samo radio slusamo na poslu, ko ce da se bakce sa kasetama. Nego sam video da je Hitachi a imam njihove proizvode i znam da je kvalitet. Adresa na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 25, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan dobar je hitachi ker pobego u drugu sobu kada sam probao jacinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 25, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan torba otisla ostao velintar i univerzalni aftermarket sistem za centralno zakljucavanje vrata za starija kola............stavljam sliku u sl. postu............. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 25, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan univerzalni aftermarket sistem za centralno zakljucavanje vrata za starija kola............stavljam sliku u sl. postu............. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Decembar 25, 2014 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 25, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan univerzalni aftermarket sistem za centralno zakljucavanje vrata za starija kola............stavljam sliku u sl. postu............. ostao sam ventilator ajde ko hoce da ladi jaj*a, ogroman je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Decembar 25, 2014 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Necu ventilator, ali hocu da ti cestitam za poklone Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 846 Napisano Decembar 25, 2014 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja isto imam samo reci hvale na gestu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 25, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan ventilator rezervisan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 26, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Letnja odeca, duksevi, farmerke, velicine 52/54 - M/L ako poznajete klince u porodici koja stoji finansijski slabije. Ja cu platiti ispostavu. 13 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...