Grnca 1423 Napisano Decembar 20, 2014 Vinyl rider, 839 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem rezervoar za jedan moj mali projekat. Treba mi sto manji kao od Pony Ekspresa ili Tori motora , Jawa Babeta ili tako nesto slicno , 2-3 litre zapremine puna kapa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15915 Napisano Decembar 20, 2014 moto merkat °°, 4987 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Da neces u Moskvicha na pedale ubaciti automatikovu masinu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1658 Napisano Decembar 20, 2014 Drug član, 1716 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel bas od motora? Ja sam gledao ovo (nije moj oglas i ne reklamiram nikoga) kada mi trebalo tako nesto (za kola samo da pali na benz)... http://www.kupujemprodajem.com/rezervoar-tomos-vodena-pumpa-14137139-oglas.htm?filter_id=20508220 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1423 Napisano Decembar 20, 2014 Vinyl rider, 839 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Znam za taj plastican rezervoar ali mi nekako ne odgovara. Pravim DONGO , ubacujem benzinski motor malih dimenzija u ram od bicikla i treba mi neki rezervoar koji bi licio na pravi. Nekome to sigurno lezi u garazi i pravi nered a meni treba, samo da taj neko procita oglas i eto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1423 Napisano Januar 8, 2015 Vinyl rider, 839 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan UP !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 258 Napisano Januar 8, 2015 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Rovarim vec nekoliko dana po radionici i tavanu a bas taj od Puha negde cuci i nece da se javi. Jbg ako naletim, javljam komsija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1423 Napisano Januar 9, 2015 Vinyl rider, 839 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Jao brate evo citam tvoj odgovor i tresem se ko kuče pred ručak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Januar 9, 2015 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Treba ti neki kao onaj od APN-ca ili kao onaj od Kaisara ispod sedista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1423 Napisano Januar 11, 2015 Vinyl rider, 839 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Kao od APN ali manji , znam da je Pony expres imao onaj mali bubreg od rezervoara Treba da je manji i sto neupadljiviji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6809 Napisano Januar 11, 2015 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Samo ako je u ispravnom stanju, igra neki od Pucha ili slicnog. Mi smo jedan sa Pony exspressa bacili jer je toliko zardjao da je samo pravio probleme. Zamenili smo ga plasticnim rezervoarom od Pente 3,5. Lici na onaj od kosilice ali je manji jer staje POD kapu od Pente (ne onaj sto ima crevo, pumpicu i sto je u camcu). Mozda bi mogao taj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6809 Napisano Januar 11, 2015 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan I jos jedan predlog, kad vec trujem temu... Da nadjes neki trimer starije generacije, ali od onih sto imaju ranac, sto se stavljaju na ledja. Dolazi u obzir mozda i rezervoar od neke kosilice, ne Tomosove jer rece da ti to neigra, vec od ovih modernijih sa motorom 4T Baci oko. https://www.google.rs/search?q=serbatoio+tecumseh&espv=2&biw=1366&bih=643&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=qQCzVMe3E-rNygOq94CABw&ved=0CDEQsAQ#tbm=isch&q=serbatoio+rasaerba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1423 Napisano Januar 12, 2015 Vinyl rider, 839 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ovako ja isto planiram da uradim svoj bicikli , sve imam osim rezervoara evo link ka slici http://www.google.rs/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fstatic.kupindoslike.com%2FDongo-Skyhawk-motor_slika_L_21725677.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.pretragaoglasa.com%2F%3Fq%3DDongo-Skyhawk%2Bmotor&h=330&w=440&tbnid=Gr0agOA0A7bivM%3A&zoom=1&docid=UHx5i_oSuORqAM&ei=nQy0VICZLsnaavWhgogF&tbm=isch&ved=0CEkQMygkMCQ&iact=rc&uact=3&dur=1398&page=2&start=24&ndsp=31 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran NS 55 Napisano Januar 19, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Vršac Motocikl: NSU Pretis custom Prijavi odgovor kao problematičan Naleteo sam danas slučajno na ovaj oglas: http://www.kupujemprodajem.com/rezervoar-java-babeta-18037684-oglas.htm?filter_id=5384204 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 258 Napisano Januar 19, 2015 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u njegovim oglasima, ima i rezervar od Puha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...