laki 6 Napisano Februar 23, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Danas pri preticanju od nekih 40km/h covek sa golf dvojkom naglo skrene i ja direkt u njega,padnem sa motora meni nista motoru nista,covek se izvinjava sto nije dao zmigavac kao nije me video,jedino je malo ulja iscurelo iz motora ali nemogu da nadjem gde verovatno iz kurble posto je tu bilo malo ulja.Jakna i kaciga su odradile posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Februar 23, 2008 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Bas mnogo imas od njegovog izvinjenja. Tek smo poceli da se pojavljujemo na ulicama u vecem broju i vec pocinju da nas obaraju. Sta tek da se ocekuje kad pocne puna sezona. Ljudi polako sa gasom i otvorite sestoro ociju!! Extra si prosao Laki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 23, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ludaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 23, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan dobro si prosao,,dobro je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Februar 24, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Sreca da je sve u redu druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Februar 24, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa neka ostane na ovom. Video si kako je kada padnes sada nemoj vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 24, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to do nas druze,neke stvari jednostavno nemogu da se izbegnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Februar 24, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom, sve je ok dok je tako.Idioti ne gledaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
outlawbg 0 Napisano Februar 24, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uzas vec su poceli da nas ruse, pre dva dana mene jedan zamao da skine na autoputu .... Prestrojio se covek u zadnju levu bez zmigavca i makar jednog pogleda na ono ogledalo sa njegove leve ... takozvani retrovizor ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Februar 24, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Nek je sa srecom, sve je ok dok je tako.Idioti ne gledaju Ma idioti gledaju, ali moramo i mi da shvatimo da silueta motocikliste priblizno odgovara silueti pesaka i da idiot ne ocekuje da se ta silueta od mesta gde je uocena do mesta gde je moguce sranje, pojavi za nekoliko sekundi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Februar 24, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan ...Uh, i ja sam danas skoro skupljao plastike po putu! Hvala Bogu izgleda da me je nekako cuvao! Borca - Zrenjanin put, spazim kamion, vuce se ko puz, ok covek ide polako 40-50, ja iza njega oko 200m - idem 80 - 90, reko mozda skrece, oduzmem gas, i izbacim migavac i uputim ostar i brojan ablend za svaki slucaj, se ok - maltene usao u njegovu duzinu - KAD COVEK SKRECE!!! bez migavca, stop svetla - bez icega - kao grom iz vedra neba! Proleteh ja ispred njega dok jos nije zavrsio skretanje, ali sam morao da sletim s puta, nisam se uspanicio i skakao po kocnice jer bi zavrsio ispod njega vec u ABS stilu pipkao i pravo u one velike jarkove sto imaju pored tog puta. Nisam pao i to je najvaznije, nisam se cak ni nervirao - okrenuo masinu, digo prasinu i urraaa idemo dalje!!! E, izvini, ja ti izgleda ukrao temu . Samo nek je guma na asfaltu, ostalo ce se resiti uz pivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Februar 25, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Pazite se ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Mart 15, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan E sad kad ste vec pomenuli... Hvala bogu da si dobro prosao jer ovi retardi za volanom se razmnozavaju nevidjenom brzinom. Prolazim pored SKC-a resavskom i na raskrsnici sa Srpskih vladara moron krene da skrece DESNO na semaforu!!!!! Umalo me nije ubio konj, nego sreca pa sam isao polako i uspeo da skrenem inace... E da, nije ni stao, samo je dao po gasu i zapalio ka Slaviji. Debil! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...