salesvaba 19 Napisano Decembar 15, 2014 U prolazu, 59 postova Lokacija: BGD Motocikl: KtM 640 Prijavi odgovor kao problematičan E pa da se predstavim drugari, ja sam Sale iz Beograda imam 29 god. i vozim Yamahu XTZ 750 91 god. Toliko od mene za pocetak... pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Decembar 15, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iKoren 57 Napisano Decembar 15, 2014 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Decembar 15, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 970 Napisano Decembar 15, 2014 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Opa pojacanje za nasu sektu! Dobro nam dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...