Zeljkamp 3226 Napisano Decembar 15, 2014 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Oglas za drugara koji nema dovoljan broj postova. Kupujem agregat za Yamahu TDM 850 4TX iz 1997. godine. Elem, drugar je na moju preporuku kupio TDM-a od jednog forumasa ali mu je agregat zakucao posle predjenih 600km. Uradjen mali servis i sipano novo ulje kod Kocke 550 kilometara pre kvara, tako da agregat nije ostao bez ulja. Sve ponude i kontakt na broj : 065/277-7877 Aleksandar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Decembar 15, 2014 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Jbg. imam sve osim radilice! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Decembar 15, 2014 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan jel odgovara radilica od super tenere? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Decembar 16, 2014 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Za taj model ne,odgovara za stariji 3Vd! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3226 Napisano Decembar 16, 2014 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Havarisani, imas li ti nesto od delova ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Decembar 17, 2014 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Za taj model ne,odgovara za stariji 3Vd! pozdrav pero molim ta napisi ovde postupak skidanja akumlatora posto je ispod rezervara kako molim te moram kupiti nov i da vidim gde je regler dal uopste puni hvala janko kisac Imas PP da neofujemo temu! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Decembar 17, 2014 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Havarisani, imas li ti nesto od delova ? nemam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Decembar 17, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Bokilic ima isto sve sem radilice, probaj kod njega pa ti mozda zavrsi nesto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Januar 20, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Kod Bokilica je moj agregat bez radilice, jer mi je radilica pukla a motor zakucao u voznji... Na zalost, zivimo gde zivimo i kupujemo, sta mozemo... pa se tako i vozimo. I ja sam motor kupio od 3-4 vlasnika i vozio ga oko dva meseca pre nego sto mi se desila havarija. Imao sam srecu pa sam nasao dobar agregat i zamenio ga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3226 Napisano Januar 20, 2015 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se sa Bokilicem jos onomad. Drugar je resio problem tako sto je kupio sve nove delove i uradice kompletnu generalnu, tako da cu temu zakljucati. Hvala svima koji su se javili da pomognu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...