hitman 355 Napisano Februar 23, 2008 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lep wikend .. Lepo wreme .. Lep posao .. u Herceg Nowom .. taman da osolimo malo, da widimo jel se istopio sneg na Zlatiboru,da widimo kako teku pripreme za Madonu .. ;D .. dole smo u subotu i nedelju .. Mikka i ja .. .. owim putem poziwam kolege iz Crne Gore da se jawe na 0642736724 ukoliko imaju wremena za woznjicu i kaficu uz more .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Februar 24, 2008 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan sreca pa "redovno" posjecujem forume pa vidjoh ovu temu tek sad ;D milo mi je bilo vidjet vas danas, iako nakratko,... jbg, curice se tope sa sve sminkom na sucnu pa ih morate ispostovat nadam se da se vidimo ujutro ka` po dogovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Februar 25, 2008 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan najVECI .. kralju ;D .. stigli smo .. ziwi smo ;D .. malo kasnije i fotke .. samo da resetujem mozak .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 25, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan .. malo kasnije i fotke .. neka....ne treba... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 25, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Vec se vratili? Ajde davaj te fotke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Februar 25, 2008 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Hitman, nadam se da su sendvici drzali bar do Mokre Gore aj aj idi resetuj se pa slike na vidjelo da vide ljudi kakvo su sunce propustili... zene necu ni pominjat ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Februar 25, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan I meni je milo te se upoznadosmo... Vazno je da ste stigli, ali sto vam je posao u p..........m........... Daj te slike. Ne moras nase, nego poslovne... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Februar 26, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Turaj te slike kriziramo jos od subote :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 26, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre budite se!!!!!!!!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 26, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo, evo !!! sto ste dosadni !!! ;D ;D ;D elem ! Mare (poznatiji ko' Hitman) i ja krenuli u subotu u ranu zoru oko 9.30h ;D za CG da opeglamo neki poso ! i naravno resili da odbijemo avion i zajasemo nase verne sprave ! Ruta, klasicna do primorja, ibarska, kafa na zlatiboru, moraca, Podgorica, Budva, Herceg Novi (rodno mijesto velikog Zoaaa) ;D Prvi dan: Polazak ! granica ( pa naravno da je granica ) ;D Pa smo proverili kako teku radovi u moraci, ... polako ! ;D e Zoo, idealni uslovi za performance drive ! ;D ;D ;D Drugi dan, snimanje pocinje, Mare i manekenka zabusavaju ! Drugari pa malo slikamo dok ja crncim, Mare se dopisuje... pa opet crncenje ! Mare se i dalje dopisuje, a ja ... HN I onda se pojavljuje Crnogorski BMW klan ! Gaso VELIKI ! pa za njim Veci CG zvani Ivan ! na svom novom skejtu ! ;D Mare i Veci treci dan: povratak ! voznja kroz Boku Trajekt Mare Hitman ;D Ruta povratka: HN-Kotor-Njegusi-Podgorica-Niksic-Bosna-Srbinje-Visegrad-Mokra Gora-Cacak-ibarska-BGD Put Kotor-Njegusi Uhhhh ;D Push pauza na predivnom site-u, Boka na dlanu ! ja Mare idemo dalje... Podgorica i radni dorucak sa Vecim idemo dalje, negde izmedju Niksica i Bosne smo malo zalutali, (nisam palio Zumo) ;D pa svratili da pitamo tetu kako dalje ! ;D Mare u opustenom razgovoru sa tetom ! ;D dok Mare caska sa tetom ja pokusavam da probudim umornog konja ! ;D ;D ;D ajde mazgo jedna, idemo dalje ! priskace teta u pomoc ! sine, daj da ti pomognem ! i pokusava da mi odvali kofer ! ;D ;D ;D eto ! da ne bi tete, ne bi probudio mazgu ! ;D i tako... idemo dalje, Pivsko jezero ! ahhhh..... mini chill out kanjon i poslednja pauza, omv Cacak U Bosnu, nismo slikali, posto smo mnogo brzo prosli pa nije bilo vremena ;D mada ce Mare da vam isprica jednu anegdotu i Bosnu ! ;D Eto, bilo lepo, krivudavo i ukupno 1300km. Lepa voznja, lep posao i lepo vreme ! Uzivajte ! Gaso i Veci, zao mi je sto nije bilo vise vremena i da se malo provozamo ! ali ! dolazi prolece, tako da ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Februar 26, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan lepa tura i lepe fotke, samo se meni nesto pred kraj fotke razbile pa nisam video i par zadnjih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Februar 26, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan zadnja mi je kad dizes motor. Ostale su mi sve iseckane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 27, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Totalno NICE !!! E Mikko, ja ti zivim bukvalno na 10 sekundi od mjesta dje ste slikali A vidim i Veci vas je vodio na Skver, fino fino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Februar 27, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Februar 27, 2008 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan e moj Mikko, ja mislio da ti znas mazgu da probudis, kad ono izgleda nema nista bez neke tete sto se budjenja tice ;D odlicne slike, super tura i prelijepo vam je vrijeme bilo!! nastavljamo druzenje prvom sledecom prilikom! p.s. cekamo anegdoticu, ako se Mare razbudio vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosi72 4 Napisano Februar 27, 2008 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Melburn, Australija Motocikl: Honda Hornet CB900F 2006 Prijavi odgovor kao problematičan E to se zove posao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Februar 27, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Some people have all the fun. Da bog da Vam se film osvetlio, pa da morate ponovo da idete dole na slikanje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Februar 27, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan A to znaci spojiti zadovoljstvo i posao,aaaaa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Februar 27, 2008 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan @Mikka jel to Maxi na pocetku Skadarske ulice ? Prolazio sam skoro i video motor, ekstra je, a i fotke su super . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Februar 27, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Primate vi momci šegrte? ;D Super slidže, očigledno su i pu i provod bili na nivou... Svaka čast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Februar 27, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sise jedne, smradovi neopevani... Je li, Miko, moraš li u svakoj vožnji da spustiš motor toliko? Srećom, pa je uvek kad nije u pokretu.... I nemo' da mi se žališ na Mareta, znaš! Kao, on ništa ne radi... pa mora, valjda, da se proverava kako napreduje montaža! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 27, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Bravo akcijashi...slike na nivoJu! (opaska-Zzika Pavlovic) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Februar 27, 2008 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan .. stwarno lep djir .. lep wikend .. puno dobrih predela .. jedini smor je rizla koje je bilo na swakoj planini,shto je neizostawno za owo doba godine tako da je moralo malo opreznije tuda .. ali sam zato pilot road ostawio swuda po crnogorskim magistralama ;D anegdotica iz Bosne je: prilikom heftanja kroz istu,na izlazu iz jedne kriwine neposredno pre Trebinje,istrchawa pandur u paranoji i mashe i rukama i nogama .. ja stajem ,pokazuje radar .. oko 100 . ogranichenje 60 .. prazna magistrala,nigde nikoga,milina .. jebi ga malo smo stisli da stignemo do Uzica pre mraka ;D .. i 50 maraka i nece da pricha .. swe dok na pitanje gde zurish nije dobio odgowor da su mi jutros jawili da mi se dewojchica uprawo poradja ;D ;D ( Izwini Iwa) .. uz komentar "ok pozuri ali polako ako me razumesh" ostawili smo Bosnu iza sebe u dimu i magli ... 2 Veci & Gasho .. momci .. zadowoljstwo je upoznati was .. hwala na swemu .. shto kaze Mikka lepo wreme tek stize pa se iskreno nadam i nekim zajedno prowedenim kilometrima .. 2 Cheh .. montaza je jedan dug i mukotrpan proces .. mora "mnogo" da se radi na tome ;D 2 Mikka .. nice ride pozdraw .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 27, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan i dalje vas mrzim ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Februar 27, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Super radni provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...