Robin Hood 3967 Napisano Decembar 6, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naslov kaže, prodajem Gore-Tex tekstilno dvodelno odelo IXS Futura. Broj je 58, za malo poveće je Odelo je u odličnom stanju, nema nikakvih fizičkih nedostataka. Tvrdi protektori u gornjem delu su na sredini leđa, na lopaticama, ramenima i laktovima. Na donjem delu tvrdi protektori na kukovima, kolenima i cevanicama. Cena 200 evra. Ne može odvojeno da se kupuje. Kontakt na PP ili na 064 115 0495 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Decembar 9, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Odelo mi je preveliko i meni lično ne treba. Ako je neko zainteresovan, nek se javi da se dogovorimo. Može cena da se koriguje. Za meni poznate ljude, može i neka rata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Decembar 15, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena, 170 evra! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Decembar 20, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Decembar 25, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Da ne stoji, ja ionako ne mogu da ga koristim. Nova cena 150 evra! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 2, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Ako je neko zainteresovan, nek me cimne da se dogovorimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 13, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Nova zimska cena 120 evra! Komplet je baš očuvan, vredi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 13, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ixs je kvalitetan, verujem da je dobar komplet al shto ga us*ashe sa ovom bojom majko mila Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 13, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Retro stil :-) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 13, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se ali ne izgleda tako uživo. Odnosno, nisu mu te boje toliko jarke. Ja sam komplet dobio, meni tako nešto ne treba a i veliko mi je ali za nekog ko tera dosta, ovo je prva liga. A na kraju krajeva, za te pare Gore-tex odelo i nema bolje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 13, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ma dobro u krajnjem sluchaju mozhe da se ofarba i chao. nego ovo zeleno rozo ljubichasto mi je bash previshe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 13, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Eto, dao si dobru ideju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 13, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Eto, dao si dobru ideju ahahhahaha robine, eto da se ti i ja u nechem slozhimo :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Januar 14, 2015 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Za kolikog je ovo čoveka? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 14, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja mislim za oko 190cm. Ja nisam probao, ja sam 176 Mogu da izmerim pa da javim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 18, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se što kasnim sa merama, evo ih sad... Širina ramena, od šava do šava je nekih 57cm Rukav je 68-69cm Unutrašnja strana nogavice je 89-90 cm Obim struka je 110cm ali može da se zategne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 25, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 3, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan 100 evra i neću dalje da spuštam cenu. Mislim da je ovo zaista povoljno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 12, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 12, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ofarbaj. Obrisi ovaj oglas. Postavi novi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 12, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ma zabole me, nek ga farba ko bude uzimao. Eto, ja plaćam farbanje odnosno skidam cenu za toliko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 12, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni da odgovara / treba, ja bih ga uzeo. (doduse teska srca ) GoreTex za tu lovu je stvarno nemoguca misija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Februar 12, 2015 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da džabe spustas cenu. Slikaj malo lepše slike i čekaj rmpaliju. Ja bih ga sigurno pazario da sam krupniji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 12, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Tako je MIle. Odelo je plaćeno negde oko 500 evra. Dobio sam ga od druga iz Nemačke koji na žalost više ne može da vozi. Evo, baš sam proverio na netu, farbanje bi izašlo 1.000-1.500 dinara. I posle toga imaš crno Gore-Tex odelo bez mane. @petarjebivetar Pa i neću više da spuštam cenu, hajde osim tog farbanja koje košta kao dve ture pića. Da mi je nešto bitno, ne bih ni ovoliko spuštao ali mi zaista ne treba i bez veze skuplja prašinu. Bolje neko da ga u zdravlju nosi pa makar i ispod cene. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 28, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...