ZEMZEM 2514 Napisano Januar 19, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Obaveze mi ne dozvoljavaju da se pojavim, kombinovao, kombinovao ali ne vredi . Jako mi je žao. Možda postoji neki mali procenat mogućnosti da banem pa makar da vas vidim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Januar 19, 2015 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan 01. Satelis i Maki + mamin sin, ljubi ga majka (sto bi Zika reko) 02. alexanto + Biki + copy i paste tj sinovi 03. Mića Žabalj 04. Kuzma63 (sam ki lis' na vetru) 05. Đura, pitaću gđu ali mislim da će u tom periodu biti prevelika za transport 06. Fanky, bez gospodje 07. Trajkovici 08. Pantici bez sitnu decu 09. Carlito & Nale domaćica 10. SuperPOP & SuperMice 11. Alexa sa Ivanom.. standardno + jos dvojica 12. bugiman free (+ paint ball) 13. DaliborBP ( plus/minus ) devojka 14 .bracabgd 15. Mishke + Marina (za Marinu potvrdjujem za sigurno vec koliko sutra) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Januar 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 01. Satelis i Maki + mamin sin, ljubi ga majka (sto bi Zika reko) 02. alexanto + Biki + copy i paste tj sinovi 03. Mića Žabalj 04. Kuzma63 (sam ki lis' na vetru) 05. Đura, pitaću gđu ali mislim da će u tom periodu biti prevelika za transport 06. Fanky, bez gospodje 07. Trajkovici 08. Pantici bez sitnu decu 09. Carlito & Nale domaćica 10. SuperPOP & SuperMice 11. Alexa sa Ivanom.. standardno + jos dvojica 12. bugiman free (+ paint ball) 13. DaliborBP ( plus/minus ) devojka 14 .bracabgd 15. Mishke + Marina (za Marinu potvrdjujem za sigurno vec koliko sutra) 16. burgman75 & sale 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Januar 19, 2015 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Zoki,Miske jeste li za paint? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Januar 19, 2015 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan potrudicu se , za paint ne mogu da stignem, ali cu se potruditi za veceru....2 mesta...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15776 Napisano Januar 19, 2015 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 01. Satelis i Maki + mamin sin, ljubi ga majka (sto bi Zika reko) 02. alexanto + Biki + copy i paste tj sinovi 03. Mića Žabalj 04. Kuzma63 (sam ki lis' na vetru) 05. Đura, pitaću gđu ali mislim da će u tom periodu biti prevelika za transport 06. Fanky, bez gospodje 07. Trajkovici 08. Pantici bez sitnu decu 09. Carlito & Nale domaćica 10. SuperPOP & SuperMice 11. Alexa sa Ivanom.. standardno + jos dvojica 12. bugiman free (+ paint ball) 13. DaliborBP ( plus/minus ) devojka 14 .bracabgd 15. Mishke + Marina (za Marinu potvrdjujem za sigurno vec koliko sutra) 16. burgman75 & sale 17. Zeka Peka i drugari...... 2 mesta..... 18. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Možda postoji neki mali procenat mogućnosti da banem pa makar da vas vidim. Navedi mi taj procenat...mnogo mi je važno, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Januar 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sve je ok za procente samo se definišite do četvrtka uveče da u petak javljam ljudima kol'ko hrane i cuge treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Januar 19, 2015 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Možda postoji neki mali procenat mogućnosti da banem pa makar da vas vidim. Navedi mi taj procenat...mnogo mi je važno, 67,33%....ne racunajuci studentski faktor........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Januar 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan kol'ko hrane i cuge treba Па рачунај дупло за ове са Пејнтбола плус неки енергетски напитци, цеђене, и тако то. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Januar 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan kol'ko hrane i cuge treba Па рачунај дупло за ове са Пејнтбола плус неки енергетски напитци, цеђене, и тако то. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Januar 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nekima i infuziju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Januar 20, 2015 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan 01. Satelis i Maki + mamin sin, ljubi ga majka (sto bi Zika reko) 02. alexanto + Biki + copy i paste tj sinovi 03. Mića Žabalj 04. Kuzma63 (sam ki lis' na vetru) 05. Đura, pitaću gđu ali mislim da će u tom periodu biti prevelika za transport 06. Fanky, bez gospodje 07. Trajkovici 08. Pantici bez sitnu decu 09. Carlito & Nale domaćica 10. SuperPOP & SuperMice 11. Alexa sa Ivanom.. standardno + jos dvojica 12. bugiman free (+ paint ball) 13. DaliborBP i devojka 14 .bracabgd 15. Mishke + Marina (za Marinu potvrdjujem za sigurno vec koliko sutra) 16. burgman75 & sale 17. Zeka Peka i drugari...... 2 mesta..... 18. sasha i Vesna + 3 slobodna mesta na zadnjem sedištu (ako nekom treba prevoz) 19. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meli 5 Napisano Januar 20, 2015 (promenjeno) U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 01. Satelis i Maki + mamin sin, ljubi ga majka (sto bi Zika reko) 02. alexanto + Biki + copy i paste tj sinovi 03. Mića Žabalj 04. Kuzma63 (sam ki lis' na vetru) 05. Đura, pitaću gđu ali mislim da će u tom periodu biti prevelika za transport 06. Fanky, bez gospodje 07. Trajkovici 08. Pantici bez sitnu decu 09. Carlito & Nale domaćica 10. SuperPOP & SuperMice 11. Alexa sa Ivanom.. standardno + jos dvojica 12. bugiman free (+ paint ball) 13. DaliborBP i devojka 14 .bracabgd 15. Mishke + Marina (za Marinu potvrdjujem za sigurno vec koliko sutra) 16. burgman75 & sale 17. Zeka Peka i drugari...... 2 mesta..... 18. sasha i Vesna + 3 slobodna mesta na zadnjem sedištu (ako nekom treba prevoz) 19. Melinda (tentativno) - iskoristila bih ponudu Sashe i Vesne za prevoz. Hvala :-) 20. Promenio Januar 21, 2015 član alexanto sređen spisak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 284 Napisano Januar 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 329 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan 01. Satelis i Maki + mamin sin, ljubi ga majka (sto bi Zika reko) 02. alexanto + Biki + copy i paste tj sinovi 03. Mića Žabalj 04. Kuzma63 (sam ki lis' na vetru) 05. Đura, pitaću gđu ali mislim da će u tom periodu biti prevelika za transport 06. Fanky, bez gospodje 07. Trajkovici 08. Pantici bez sitnu decu 09. Carlito & Nale domaćica 10. SuperPOP & SuperMice 11. Alexa sa Ivanom.. standardno + jos dvojica 12. bugiman free (+ paint ball) 13. DaliborBP i devojka 14 .bracabgd 15. Mishke + Marina (za Marinu potvrdjujem za sigurno vec koliko sutra) 16. burgman75 & sale 17. Zeka Peka i drugari...... 2 mesta..... 18. sasha i Vesna + 3 slobodna mesta na zadnjem sedištu (ako nekom treba prevoz) 19. Melinda (tentativno) - iskoristila bih ponudu Sashe i Vesne za prevoz. Hvala :-) 20. matori ( ili sam motorEm ili s ženom kolima al ti Sale računaj tri osobe za klopu u svakom slučaju ) 21 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan 01. Satelis i Maki + mamin sin, ljubi ga majka (sto bi Zika reko) 02. alexanto + Biki + copy i paste tj sinovi 03. Mića Žabalj 04. Kuzma63 (sam ki lis' na vetru) 05. Đura, pitaću gđu ali mislim da će u tom periodu biti prevelika za transport 06. Fanky, bez gospodje 07. Trajkovici 08. Pantici bez sitnu decu 09. Carlito & Nale domaćica 10. SuperPOP & SuperMice 11. Alexa sa Ivanom.. standardno + jos dvojica 12. bugiman free (+ paint ball) 13. DaliborBP i devojka 14 .bracabgd 15. Mishke + Marina (za Marinu potvrdjujem za sigurno vec koliko sutra) 16. burgman75 & sale 17. Zeka Peka i drugari...... 2 mesta..... 18. sasha i Vesna + 3 slobodna mesta na zadnjem sedištu (ako nekom treba prevoz) 19. Melinda (tentativno) - iskoristila bih ponudu Sashe i Vesne za prevoz. Hvala :-) 20. matori ( ili sam motorEm ili s ženom kolima al ti Sale računaj tri osobe za klopu u svakom slučaju ) 21. motor_chica 22. motor_che 23. drajkula 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Januar 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tooooooooo Drakulić i Čečečečeče :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Januar 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan 01. Satelis i Maki + mamin sin, ljubi ga majka (sto bi Zika reko) 02. alexanto + Biki + copy i paste tj sinovi 03. Mića Žabalj 04. Kuzma63 (sam ki lis' na vetru) 05. Đura, pitaću gđu ali mislim da će u tom periodu biti prevelika za transport 06. Fanky, bez gospodje 07. Trajkovici 08. Pantici bez sitnu decu 09. Carlito & Nale domaćica 10. SuperPOP & SuperMice 11. Alexa sa Ivanom.. standardno + jos dvojica 12. bugiman free (+ paint ball) 13. DaliborBP i devojka 14 .bracabgd 15. Mishke + Marina (za Marinu potvrdjujem za sigurno vec koliko sutra) 16. burgman75 & sale 17. Zeka Peka i drugari...... 2 mesta..... 18. sasha i Vesna + 3 slobodna mesta na zadnjem sedištu (ako nekom treba prevoz) 19. Melinda (tentativno) - iskoristila bih ponudu Sashe i Vesne za prevoz. Hvala :-) 20. matori ( ili sam motorEm ili s ženom kolima al ti Sale računaj tri osobe za klopu u svakom slučaju ) 21. motor_chica 22. motor_che 23. drajkula 24.mivan samo jedno pitanje:ako bi neko bio voljan da me odveze do zablja(bg ekipa ili neko ko ide pravcem bg-zr-zabalj)?ja bih dosao do borce-zrenjaninskog puta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15776 Napisano Januar 20, 2015 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @mivan bez brige, bit ce mesta u aftomobilu nekom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 20, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Jašta ne brini .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Januar 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan hvala,unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Januar 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan 01. Satelis i Maki + mamin sin, ljubi ga majka (sto bi Zika reko) 02. alexanto + Biki + copy i paste tj sinovi 03. Mića Žabalj 04. Kuzma63 (sam ki lis' na vetru) 05. Đura, pitaću gđu ali mislim da će u tom periodu biti prevelika za transport 06. Fanky, bez gospodje 07. Trajkovici 08. Pantici bez sitnu decu 09. Carlito & Nale domaćica 10. SuperPOP & SuperMice 11. Alexa sa Ivanom.. standardno + jos dvojica 12. bugiman free (+ paint ball) 13. DaliborBP i devojka 14 .bracabgd 15. Mishke + Marina (za Marinu potvrdjujem za sigurno vec koliko sutra) 16. burgman75 & sale 17. Zeka Peka i drugari...... 2 mesta..... 18. sasha i Vesna + 3 slobodna mesta na zadnjem sedištu (ako nekom treba prevoz) 19. Melinda (tentativno) - iskoristila bih ponudu Sashe i Vesne za prevoz. Hvala :-) 20. matori ( ili sam motorEm ili s ženom kolima al ti Sale računaj tri osobe za klopu u svakom slučaju ) 21. motor_chica 22. motor_che 23. drajkula 24.mivan samo jedno pitanje:ako bi neko bio voljan da me odveze do zablja(bg ekipa ili neko ko ide pravcem bg-zr-zabalj)?ja bih dosao do borce-zrenjaninskog puta. 25. NeCi 99%... 26. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Januar 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 01. Satelis i Maki + mamin sin, ljubi ga majka (sto bi Zika reko) 02. alexanto + Biki + copy i paste tj sinovi 03. Mića Žabalj 04. Kuzma63 (sam ki lis' na vetru) 05. Đura, pitaću gđu ali mislim da će u tom periodu biti prevelika za transport 06. Fanky, bez gospodje 07. Trajkovici 08. Pantici bez sitnu decu 09. Carlito & Nale domaćica 10. SuperPOP & SuperMice 11. Alexa sa Ivanom.. standardno + jos dvojica 12. bugiman free (+ paint ball) 13. DaliborBP i devojka 14 .bracabgd 15. Mishke + Marina (za Marinu potvrdjujem za sigurno vec koliko sutra) 16. burgman75 & sale 17. Zeka Peka i drugari...... 2 mesta..... 18. sasha i Vesna + 3 slobodna mesta na zadnjem sedištu (ako nekom treba prevoz) 19. Melinda (tentativno) - iskoristila bih ponudu Sashe i Vesne za prevoz. Hvala :-) 20. matori ( ili sam motorEm ili s ženom kolima al ti Sale računaj tri osobe za klopu u svakom slučaju ) 21. motor_chica 22. motor_che 23. drajkula 24. mivan 25. NeCi 99%... 26. Miki Geopolis + ženica 27. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8005 Napisano Januar 21, 2015 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tek danas uspeo da se, uslovno, dogovorim oko babysitting-a, ali bih voleo da znam kada je predvidjeno okupljanje u restoranu kako bih se definitivno dogovorio?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Januar 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan 18 h! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...