mozart 29 Napisano Februar 22, 2008 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan kupio bih tocak od automatika 87.godiste zicani zadnji plus obadve livene felne!!!!mozart junior!!!!0649842583 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Februar 22, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja imam oba zicana ako oces u izuzetnom stanju! sa svim zbicama, lep, niklovan, nema gume. kolko dajes para? neznam cenu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Februar 22, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam aluminijumska dva tocka!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Februar 23, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan kolko para za dva aluminijumska ? moze i jedan koja boja? treba mi zadnji al moze i oba nije opasno kolko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Februar 23, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan kolko para za dva aluminijumska ? moze i jedan koja boja? treba mi zadnji al moze i oba nije opasno kolko para? Jel ovo pitanje za mene ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano Februar 23, 2008 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan zeljko koliko trazis para,reci cenu i ako ti nije problem da kazes odakle si i da das br.telefona ?mozzart junior!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Februar 24, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja sam iz novog sada. reci kolko nudis para, neznam kolko da ti dam ja, znaci za oba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano Februar 24, 2008 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan ZELJKO SRB.NS druze,svaka cast sto ti mene pitas za cenu,ali mislim da je bolje da je kazes ti,ipak je to tvoja roba,zato reci neku cifru ,pa cemo se dogovoriti,hvala ti !mozart junior Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Februar 25, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan oba tocka, znaci prednji i zadnji u odlicnom stanju za 2000 dinara. a samo zadnji 1200. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Februar 25, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan Da pitanje je bilo uopsteno jer i meni treba, te ako ima jos neko ili ih neko ne kupi ja bi ih uzeo. Cena mi odgovara a za prevoz bi se ja licno snasao. Zaista mi treba zadnji aluminumski ali moze i oba jer mi na drugom automatiku pa fali prednji zicani al moze i ovakav... dakle ako neko jos ima nek se javi... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Februar 25, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan evo nazovite vlasnika zicanih tockova, pa se dogovorite. to je milan, moj drug. cena je ista, jer necu da ide preko mene... 061/16-30-145 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano Februar 26, 2008 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan bukovski tocak je prodat upravo tako da nemamo vise o cemu da pricamo,ko prvi devojki ona je njegova!!!mali mozart !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano Februar 26, 2008 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan pozdravljam sve bajkere sirom srbije,crne gore,bosne i hercegovine,i sirom planete!!!!mozart junior Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Februar 27, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan bukovski tocak je prodat upravo tako da nemamo vise o cemu da pricamo,ko prvi devojki ona je njegova!!!mali mozart !!!!! pa nista nisam ni rekao ovo je bilo upuceno ako jos neko ima sta je problem zaista ga ne vidim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano Februar 27, 2008 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan nije brate to nema problema izvini ako sam te uvredio !!!pozdrav tebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...