Boris_LION 1404 Napisano Decembar 2, 2014 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, imam Nikon P510 otkad je izasao kod nas ... Malo je reci da sam prezadovoljan i da pravim fenomenalne fotografije sa njim i izvlacim maksimum ... Ali sada bih uzeo i jedan DSLR da imam pored ovog ... Drzao bih se Nikona, pa mi je za oko zapao D3200 ... Ima li neko misljenje o njemu ili mozda savet za neki drugi Nikon ? Unapred zahvalan B Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Decembar 3, 2014 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze ... Evo sada sam malo uporedjivao na nekom sajtu ... Ipak cu se opredeliti za Nikon D3300 ... Znatno mi bolje deluje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Octobar 15, 2015 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze ... Evo sada sam malo uporedjivao na nekom sajtu ... Ipak cu se opredeliti za Nikon D3300 ... Znatno mi bolje deluje ...Pozdrav druze, planiram da uzmem D3300, pa me zanima tvoje misljenje. Da li si zadovoljan aparatom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...