Savan 8690 Napisano Mart 1, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Danas odvozasmo 15km Slika govori više od reči Novi pokusaj sa slikom (kao da je neka bitna)sparta.jpg Danas ista situacija, samo njen konj na levoj strani krova. I odvozasmo 15km, bez vecih incidenata. Ako vreme posluzi mogla bi da apsolvira materiju do proleca pa da proba avtomatika Jedino me ledja bole od dizanja konjica na krov. Moj tu i tamo, nekih 13kg, ali njen masivan! U petak montiram kuku pozadi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jul 6, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan S neba pa u rebra, ženu bi da nagovorim da polaže za A kategoriju... Ambiciozni planovi kolega Bas me zanima kako ce prica da se odvija. I nas ostale verovatno ceka slican scenarijo Planovi se polako ostvaruju iako ima malo zakasnjenja. Bajs je naucila, moze da se stiklira. B kategoriju je polozila i vec uveliko (2 nedelje) voza pezolinija. Automatik jos nije probala ali to je opravdano jer treba za koji dan da ide na porodjaj. A kategorija po ovom gore, 2017 leto ili mozda realnije 2018 leto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jul 7, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije iskljuceno. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Januar 21, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Status update: - biciklo provozala odavno - položila za B i vozi auto - deca komada tri - slobodnog vremena podeljeno sa 4 Way forward: - na prolece leto da je namestim na automatika, eventualno da pazarim neki malo 'elokventniji' primerak. Ovaj sadašnji je ceo izrdjo! - 2018 da krene sa časovima za A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja_swe 32 Napisano Februar 3, 2017 U prolazu, 68 postova Lokacija: Gothenburg Motocikl: BMW R1200R x 2, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za komada 3 :-) A umjesto automatika uzmi joj Derbi, EU moped ali sa mjenjacem, tako da dobije rutinu i osjecaj a ne moze brzo. Ja sam u skoro istoj situaciji sa mojom zenom osim sto ona vozi biciklo i odradila je svoje sto se podmladaka tice :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Februar 3, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Znam svoju zenu, menjac ce biti odlican razlog da ona to ne bude umela/mogla/znala = citaj, htela. Automatik pa cemo videti dalje, mozda moze i da se polaze za A na automatiku. Ne znam jel onda imas isto ogranicenje kao i za automatik za B? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja_swe 32 Napisano Februar 3, 2017 U prolazu, 68 postova Lokacija: Gothenburg Motocikl: BMW R1200R x 2, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, nisam suguran da li uopste postoji alternativa automatik za A. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 3, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam cuo za automatik za A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Februar 3, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Skoro je neko pitao ko zna neku auto školu gde može da se obučava na motoru sa automatskim menjacem. I za mene je to sve novo pa zato i ne znam jel ima razlike i u dozvoli ako položiš na 'automatiku'. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 683 Napisano Februar 3, 2017 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 429 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao mogucnost da vozim i polazem na automatik Burgmanu 650 za A. Nema nikakvih ogranicenja u dozvoli.Jedino sto je Burgman kao autobus u odnosu na neki drugi, manji motor od 600ccm, pa poligonske vezbe mogu biti teze za izvesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 683 Napisano Februar 3, 2017 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 429 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bilo lakse na Multistradi 620, pa nisam iskoristio prednosti automatika, zbog spomenutih mana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Februar 3, 2017 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam da ogroman izbor motora ima autoškola Talija. Ali manual je daleko veće uživanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 3, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sad se secam kad sam upisivao voznju za A,u drugoj auto skoli sam mogao da vozim na burgmanu 650 i da dobijem normalnu dozvolu. Taj motor je preveliki,nisu imali termine kad meni odgovara pa sam otisao u drugu na klasican manuelni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Februar 3, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Odlično onda. Za pocetak, treba da napravi prvi korak i da sedne na dva točka sa motorom, pa bio on i automatik (tomos) Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Februar 3, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A pitam se da li ima neki korak izmedju tomosa i polaganja za A kategoriju? Sve preko 50ccm spada pod A..jedino možda neki malo veći skuter, gabaritno veći. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja_swe 32 Napisano Februar 4, 2017 U prolazu, 68 postova Lokacija: Gothenburg Motocikl: BMW R1200R x 2, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Imas A, A1 i A2. Ogranicenje sa godinama, kubikazom i snagom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Februar 4, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Znam to, ali sve te 3 kategorije su veliki motori. Biće gusto, možda je lakše da zamenim ženu:) Verstuurd vanaf mijn SM-T585 met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 5, 2017 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti je jeftinije da nastavis sa ovom... mislim kad si vec poceo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...