ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 23, 2014 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Race-Ada auspuhe, (levi i desni), nisu novi ali su izuzetno ocuvani, bez ikakvih ostecenja ("kao novi"). Kupio sam ih nove u maju ove godine. Duzina tela : 23cm Ukupna duzina : 36cm Ulazni fi: 50mm DB killeri i oprugice Cena:170e 063/1-222-066 Beograd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 24, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Jel nisi zadovoljan ili ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 24, 2014 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam puno Robertovih auspuha do sada, uvek sam bio prezadovoljan zaista, pogotovu otkad je nabavio novu izolaciju. Prodajem ih jer imam u ponudi druge za koje mislim da ce lepse stajati mojoj guji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 1, 2014 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...