cicko_ru 245 Napisano Novembar 19, 2014 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 245 Napisano Novembar 19, 2014 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Drugar prodaje menja za eneduro ili auto. Motor je u top stanju. Za sve informacije zvati Djoleta 065 5144975. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Novembar 19, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je moglo malo vise podataka i malo bolje slike. Onaj koji zna sta hoce sigurno ce pozvati, al ima i onih koji lutaju, traze, gledaju... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Novembar 20, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Evo, na primer ja. Svaki put kada vidim Fazera 1000 zagreje mi se guzica za trosenje para... Godiste, kolimetraza, stanje, od ulaganja... CENA??? Vlasnik u saobracajnoj je? Registrovana je do? Itd itd itd...Ono, nebitne sitnice prilikom prodaje vozila. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Novembar 20, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan posto vlanik motora nije clan foruma ja cu staviti neke podatke fazer je 05 god ilometraza 48000 pravih reg do kraja jula 2015 go kupljen je u italii od prve vlasnice koja ga je licno dovezla u srbiju djole je drugi vlasnik ocarinjen i reg na njegovo ime stanje je perfektno i nema mana niti bilo kakvih ulaganja ja ga odrzavam ipoznajem ga do detalja koga bilo sta interesuje moze pitati i mene ovde ili na tel 069 281 4 371 cena je 3800 eura moze zamena za enduro ili auto ali to je stvar dogovora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 245 Napisano Novembar 20, 2014 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Evo Mile sve rece, Slikah ga danas ponovo, medjutim pri postavci fotki ulete neki gremlin i obrisa mi slike sa kartice Pa cu sutra sve iznova. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 245 Napisano Januar 15, 2015 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Jos aktuelno. Evo i drugih fotki. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Januar 16, 2015 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan po fotkama deluje fin motor, kad bi menjao moj mozda bi se i zaleteo za ovaj... nego, jel se samo meni cini il na satu stoji 60+ iljada km? 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Januar 16, 2015 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Vozim se cesto sa Djoletom prosle godine smo bili zajedno na moru motorima,mogu pouzdano da kazem da je motor u extra stanju,lepo ide,lepo se vozi a i dobro izgleda. Ko ga kupi nece se prevariti! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...