LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 17, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mom klincu je crkao "LG L7 II Dual" mobilini telefon. Znam da ovde na formu ima ljudi koji imaju servise za mobilne, pa ih molim da me nazovu na 061 255 5660 Naravno, 16-ogodisnjaku je ekstra hitno, ovako ne moze da se cuje sa devojcicom pa mi serviser treba sto pre. Hvala unapred ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano Novembar 17, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Daj neki detalj, kako se kvar manifestuje? Nece da se upali? Puko ekran? Resetuje se? Da znam sta da ti kazemo neke stvari mozes i sam odraditi brzo i jednostavno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 17, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Kad kliknem dugme da se upali telefon zavibrira na sekundu (kao i uvek kad se pali) i onda se sa uzduz desne strane ekrana pojavi neka kao traka sivkaste boje. i to je to samo se posle par sekundi ugasi skroz. Bio sam kod nekog "majstora" i rekao mi je da je najverovatnije crko LCD. Evo saljem i slike ne znam koliko ce se videti, ali eto - Marko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Novembar 18, 2014 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Imam LG G2 i ne moze da puni bat. Kod majstora na stolu kad ga poveze na struju direktno radi. Ima li zainteresovanih za pomoc ili za kupovinu istog za 180 eura. Tel je kupljen u Martu ove god. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Novembar 18, 2014 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi trebao neko vican za zamenu stakla na LG L7 II (staklo sam nabavio misleci da cu umeti sam ali ne bih ipak da pokusavam) i koliko shushke? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 18, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, a da otvorite sebi temu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Novembar 19, 2014 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ovlasceni serviser LG-a(bar mi tako oni rekli ) Molimo Vas da se obratite ovlascenom servisu MESC Mobis 011/3133 314 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 21, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Zavrseno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...