Kuzma63 139 Napisano Decembar 27, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan http://akter.co.rs/27-drutvo/113901-deda-mrazevi-u-humanitarnim-akcijama-u-beogradu.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4912 Napisano Decembar 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći... Srce puno kao i uvek... 260 km današnjeg putešestvija... po -2 dođoh za BG po -3 se vratih kući...vredelo je svaki km puta Čast je biti deo ove humane kolone Na kraju obiđosmo i kolegu Super Pop-a koji se oporavlja od operacije kolena. Sve smo postigli HVALA veliko svima na učešću Kao što napisah ranije: lako je biti human na +15 stepeni. Danas smo bili humani i na mnogo manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Decembar 27, 2014 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Drugari... Tako mi je žao što sam daleko i što nisam mogao da učestvujem u ovoj akciji... Naterali ste mi suze na oči. Hvala Vam, svima koji ste danas otišli put Sremčice i ulepšali dan, nedelju, godinu mališanima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere97 60 Napisano Decembar 27, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan danas napravili nesto oko 200 km i ispunili srca deci iz sremcice bravo za bajkere kojima minus ne smeta da budu humani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Decembar 27, 2014 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ljuuuudi...Da saberem utiske sad..Meni je ovo bilo mnogo lepo iskustvo,prvenac sto se tice Moto Deda Mraza...Sva ta srecna lica decurlije u Sremcici,njihov kez kad je kolona stigla,zelja da se upoznaju,da nas zagrle i sve to..Koliko je malo potrebno da bi neko bio srecan,i kako u stvari ja u zivotu ama bas nikakvih problema nemam...Upoznao sam nekoliko sjajnih ljudi,rekao bih da ih znam ceo zivot....Pozdrav za Marko07,Harry-ja i sestru,Aleksu koji nije na forumu,Bruno 68, Lucky Vladano, i jos jednog kolegu cije ime na zalost nisam zapamtio (nadam se da nece zameriti ) ,kao i za sve ostale! Sve najbolje svima,srecni predstojeci praznici vama i vasim najblizima! Sigurno vozite! Hvala i drago mi je da si imao lepo iskustvo :zdravo: Cestitka bajkerima 2015.PDF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Decembar 27, 2014 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Lep dan, super iskustvo , lepa ca ... mnogo osmeha !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Decembar 27, 2014 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan BJBikers '14.: 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 27, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci i devojke :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Decembar 27, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljuuuudi...Da saberem utiske sad..Meni je ovo bilo mnogo lepo iskustvo,prvenac sto se tice Moto Deda Mraza...Sva ta srecna lica decurlije u Sremcici,njihov kez kad je kolona stigla,zelja da se upoznaju,da nas zagrle i sve to..Koliko je malo potrebno da bi neko bio srecan,i kako u stvari ja u zivotu ama bas nikakvih problema nemam...Upoznao sam nekoliko sjajnih ljudi,rekao bih da ih znam ceo zivot....Pozdrav za Marko07,Harry-ja i sestru,Aleksu koji nije na forumu,Bruno 68, Lucky Vladano, i jos jednog kolegu cije ime na zalost nisam zapamtio (nadam se da nece zameriti ) ,kao i za sve ostale! Sve najbolje svima,srecni predstojeci praznici vama i vasim najblizima! Sigurno vozite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6650 Napisano Decembar 27, 2014 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Evo pa ko želi neka broji koliko nas je bilo! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Decembar 27, 2014 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas, super druzenje humanih bajkera i drago mi je sto sam ulepsao deci iz sremcice ovaj dan.. Srce mi je sad na mestu. VELIKI POZDRAV SVIMA KOJI SU DOSLI DANAS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Decembar 27, 2014 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Ljuuuudi...Da saberem utiske sad..Meni je ovo bilo mnogo lepo iskustvo,prvenac sto se tice Moto Deda Mraza...Sva ta srecna lica decurlije u Sremcici,njihov kez kad je kolona stigla,zelja da se upoznaju,da nas zagrle i sve to..Koliko je malo potrebno da bi neko bio srecan,i kako u stvari ja u zivotu ama bas nikakvih problema nemam...Upoznao sam nekoliko sjajnih ljudi,rekao bih da ih znam ceo zivot....Pozdrav za Marko07,Harry-ja i sestru,Aleksu koji nije na forumu,Bruno 68, Lucky Vladano, i jos jednog kolegu cije ime na zalost nisam zapamtio (nadam se da nece zameriti ) ,kao i za sve ostale! Sve najbolje svima,srecni predstojeci praznici vama i vasim najblizima! Sigurno vozite! Ma di da se ljutim,KOWALSKI ili ti Pedja sedeo do Vladana(s sedu bradu).I meni je bila čast da sedim sa ovim ljudeskarama i jednom mladom Gdjicom i da budem deo ovako lepe i nadasve korisne i humane akcije.Daće bog da se još družimo.I samo opušteno,nemojte MNOGO da lemate one što oće da nas ruše(samo malkice ih IDEMOLIRAJTE!!!)Sretni praznici i dobra sreća :BMW2:KOWALSKI 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Decembar 27, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 235 motora... aaaako se nisam zabrojao negde 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8204 Napisano Decembar 27, 2014 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan 235 motora... aaaako se nisam zabrojao negde Možda i jesi.......................'ajde ponovo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Decembar 27, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ajde ljudi... slike slike slike... znam da imate vuče, vuče, bubo lenja... teorije nema da brojim ponovo, ooooslepo sam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6650 Napisano Decembar 27, 2014 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan 1 trike + 1 dečiji motorić + 229 motocikala i 1 bicikl! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Decembar 27, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan i da.... VELIKO HVALA ko je našao sestrin telefon .....pored "žute afrike"... :lol: dajte ljudi, nećemo se vređati 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azrael 111 Napisano Decembar 27, 2014 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ600S Diversion & Yamaha XJ900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 27, 2014 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Malo ozbiljniji prilog: http://www.youtube.com/watch?v=IdDACq5C3Xc 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slu62 6 Napisano Decembar 27, 2014 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw r1200gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bila je ЧАСТ danas biti kod nasih drugara u Sremcici ! ! ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 27, 2014 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan I jos jedan ozbiljan: http://www.youtube.com/watch?v=Px1jo04oymw Bolje ista nego nista: http://www.youtube.com/watch?v=0U9D3BKnDIo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Decembar 27, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Divno kao i svaki predhodni put, zaista nesto sto se recima ne moze opisati. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Decembar 27, 2014 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Pinkov prilog je najozbiljniji, STB gledao da otalja i da se ne smara do Sremčice, kad je Beograđanka tu blizu.... Sve u svemu dobro medijski propraćeno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MK S.O. Zandarmerije 35 Napisano Decembar 27, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo i nas 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 28, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Padajte, padajte, s neba bele zvezde,... zamuti mi se pred ocima. Bravo mrazovi!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...