severian 18606 Napisano Novembar 6, 2014 Integrisan, 8482 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam Dainese turing Goretex čizme, broj 46. Čizme su (solidno) nošene, ali su i potpuno cele i funkcionalne. Naravno, ne moram da napominjem da je ideja da čizme dobije neko kome trebaju, a ne onaj ko bi da ih preprodaje, pa u tom smislu računam na dostojanstvo zainteresovanih. Potražnja samo na PP. U ponedeljak ću od prispelih poruka izabrati kome mislim da najviše trebaju i taj ih dobija. PS: Uslov je da sami dođete po njih. 31 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18606 Napisano Novembar 9, 2014 Integrisan, 8482 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čizme odlaze u Beograd, najmlađem koji nema bilo kakve čizme. Da imam više za podelu, podelio bih... Pokušao sam svima da odgovorim na pp, ako sam nekoga zaboravio, izvinjavam se. 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...