Dane Deda 2712 Napisano Novembar 6, 2014 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan lepo druze si to putovanje sa nama podelio, sada je red da planiras sledece malo dalje od kuce. zameram ti sto kroz tekst sebe nazivas matorcem, a citajuci tvoj putopis vidi se da si podetinjio (u pozitivnom smislu). vidis ja sam u 65g i jos se osecam kao mladic, sto je doprinela dugogodisnja voznja motorom, i druzenje sa motoristima. za ocekivati je da se sledece sezone pojavi i tvoja suvozacica, siguran sam da ces poslusati savet starijeg, i omoguciti da i ona uziva zajedno sa tobom (a i vise ce te voleti). krajeve iz tvog putopisa sam obisao nebrojeno puta, i topla preporuka svima da obidju bas prelepu makedoniju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano Novembar 6, 2014 Enduraš, 6408 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Mikice, uzivao sam citajuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Novembar 6, 2014 Fat and furios, 601 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200, Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: Istih smo godina samo ja sam jedno dvadeset mladji, a bices I ti kad " ispeglas " nekoliko ovakvih putesestvija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Novembar 7, 2014 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno super priroda i super slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Novembar 7, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan Екстра.... !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa.ventil 18 Napisano Novembar 9, 2014 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Cacak Motocikl: gsx-r 600 Prijavi odgovor kao problematičan odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10783 Napisano Novembar 9, 2014 Hronični Motociklopata, 7445 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan lepa voznjica, zavidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragon9103 16 Napisano Novembar 11, 2014 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ohrid Motocikl: BMW F650cs Scarver + Suzuki GSF650S Bandit k9 Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis svaka cast .... i dojdete povtorno vo Ohrid pozdrav . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 285 Napisano Decembar 22, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan lep i slikovit putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobejn 24 Napisano Januar 16, 2015 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na putopisu,jedna od sledecih destinacija je Ohrid.Bila bi od pomoci neka okvirna cena smestaja ako mozes da napises... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Januar 18, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na putopisu,jedna od sledecih destinacija je Ohrid.Bila bi od pomoci neka okvirna cena smestaja ako mozes da napises... U Peštanima je bilo između 12 i 15 evra. Te godine su podigli cene smeštaja i klope i pića Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hama 10 Napisano Januar 19, 2015 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao i uvek prelepe slike i putopis hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilimandzaro 38 Napisano Februar 20, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Vinca Motocikl: BMW 650 cs Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan putopis i prelepe slike Jos puno predjenih kilometara i dobrih putopisa zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Februar 21, 2015 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Super voznja i super putopis.....Uzivao sam u slikama i komentarima. Nisi samo napisao .... Jeste li sreli Biljanu u Ohridu? I jel istina da su holandjanke pirgave po celom telu? :takoje: :takoje: :care: :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Februar 28, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Super voznja i super putopis.....Uzivao sam u slikama i komentarima. Nisi samo napisao .... Jeste li sreli Biljanu u Ohridu? I jel istina da su holandjanke pirgave po celom telu? :takoje: :takoje: :care: :care: Ха! Ха! Игоре, Игоре. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano April 17, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo slika,u potpunosti docarano,Bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...