boban(guga) 293 Napisano Decembar 10, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Imam jos jedno resenje koje nisam probao ,da odem do onih alatnicara sto su bili nenormalno skupi za spojnicu izmedju radilica da vidim sta ce oni da mi kazu ako odbiju onda imam coveka u St. Pazovi koji pravi zupcanike da mi napravi novu osovinu pa da je odnesem na poboljsanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 13, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Evo leva grana gotova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 13, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 13, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Privremeni distanc izmedju filtera i vazdusne kutije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 13, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan A uporedo sa karburatorima zamena zadnje viljuske a vaga kaze razlika 750 grama a neuporedivo veca i cvrsca kad se budem pojavio variocu na vratima radionice al ce covek da se obraduje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Decembar 13, 2015 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 13, 2015 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Opet su se zalaufali radovi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 13, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je glupo pitanje, ali jel nece da smeta sto je nova viljuska duza? Ili je to neka proizvoljna viljuska koja tek treba da se prepravi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 14, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Duza 7cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Decembar 14, 2015 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Al ce ovo biti bruka dobra masina.Svaka cast i samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Decembar 14, 2015 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je i pametnije sto je viljuska duza zbog medjuosovinskog razmaka, ipak ce ovo duplo jace da cima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Decembar 15, 2015 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast.samo da se upisem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 15, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Danas isekao zadnju aluminijumsku vilu treba da se ucentrira sa zadnjom osovinom i da je odnesem kod cike varioca da je salije Slike malo kasnije nemoze sa ovog kompa j..ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranP 275 Napisano Decembar 16, 2015 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Futog Motocikl: Qingy sm200 SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 16, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Centriranje i madam se da sutra skocim da je varnem 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 19, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Evo vila gotova sad strugar da napravi caure za iglicaste lezajeve pa da napravi osovinu pa da sve to nakacim na motor. Mozda ce moci da se iskoriste i MZ amotrizeri .Kad vidim koji amortizeri budu odgovarali onda opet kod varioca da navari uske za njih. Za sad mi izgleda da je malo duza al kad sve ostalo bude doslo na ram videcemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano Decembar 19, 2015 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda, masivno samo ja nebih stavljao MZ-ove amorte, vec neke ozbiljnije, ima dosta donatora, CB500, ER5... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 19, 2015 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si skraćivao viljušku ili menjao ušice ili možda oboje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Decembar 19, 2015 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Predobro izgleda. A za omortizere, mozda se zbudzi i centralni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 19, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nista skratio samo gurnuo tocak skroz napred ,mozda ima mesta jos max 2cmm da se proslicuje rupa da tocak dodje do pregrade na vili. A sto se tice amortizera ja bi najradije stavio od stare yamahe sa komorom gasa pored amortizera ali ih nemam. A kad smo kod onog sto mi fali( mislim da nemam moram da jos jedanput prekopam sve sto imam ali mislim mrka kapa) treba mi bakelit izmedju usisa i cilindra ako neko ima da proda ili menja za nesto sto mu treba da se cujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 19, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi varovi izgledaju kao da je nogama vario ali pretpostavljam da znas kod koga si nosio te samim tim i ne sumnjas u njihov integritet i siguran si da sem sto imaju 'sirinu' imaju i deo koji je spojio obe strane materijala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Decembar 20, 2015 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan e ajd se javi ovim ljudima, možda mogu da ti srede vratilo https://www.facebook.com/RemidVis/?fref=ts + 382 67 501 400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 9, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh na ovo, rusi napravili IZ od 700 ccm - sastavili masinu od dva iza planete 5 : 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 10, 2016 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Čaure danas napravljene i odma nameštene Taman zbog dužine osovine viljuške ima cu gde da zakačim nosače nogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 10, 2016 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Evo i malo slicica 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...