bivolje3@gmail.com 127 Napisano Decembar 23, 2014 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Taman se ucitah.... Sta bi sa projektom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 23, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno Bobane, od juče nema ni jednog slova a ni fotke.I šta sad, treba da skrolujem dva posta iznad da vidim dokle su stigli radovi. I nemoj da razvlačiš taj projekat već ubrzaj malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 24, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan U Srbiji se radja MZ 500 pa to se nevidja svaki dan a pravi se polako kao prvo dete znas kad ga planiras a ono nikako da se zacne a da je neplanirano evo ga vec sutra Kad ovog zavrsim drugi 500 ce ici brze 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 24, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima ideju od cega bi odgovarali nutevi na snopovima menjaca treba mi lancanik koji ce da se navuce na nuteve i da sa dvorednim lancem spoji sa izlaznim lancanikom Ostaje mi kombinacija da odem kod strugara da prilagodim ovo sto imam ali ako imam nesto gotovo bilo bi lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Decembar 24, 2014 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Хе, хе, па ти си три пута успешно пробао, колико сам ја обавештен, тако да ... можда нека од те три петстотке претекне и за мене... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 31, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo za kraj godine Nastavak izlazne osovine sa spojnicom od dvorednog lanca naravno mora se odneti na dodatno varenje izmedju zupcanika i lancanika Moram priznati da je sastav izuzetno jak bez lufta i sad kad sam video kako izgleda mozda napravim novu spojku izmedju radilica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Decembar 31, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Srbiji se radja MZ 500 pa to se nevidja svaki dan a pravi se polako kao prvo dete znas kad ga planiras a ono nikako da se zacne a da je neplanirano evo ga vec sutra Kad ovog zavrsim drugi 500 ce ici brze Samo polako...Tri puta mjeri, a jednom sijeci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Januar 1, 2015 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Triput kratim i opet kratko! Srretna Nova i puno uspeha ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 2, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo za novu godinu sklopljen levi cilindar sa sve menjacem i kvacilom leva dekla oguljena od neznam i ja od kakvih boja i sad predstoji da se oforba a mali poklopci ispoliraju Idemo dalje za iste pare 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 2, 2015 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Januar 5, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan U Srbiji se radja MZ 500 pa to se nevidja svaki dan ... Kad ovog zavrsim drugi 500 ce ici brze Predvidjam nestasicu MZ po oglasima ako ovaj projekat uspe. Ko je pametan pazarice jos u ovoj fazi bar 2 komada 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 5, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Danas sklopio i desni motor koji je smesan naspram levog koji treba da nosi i desni I tek danas vidim da mi fali limeni dinstancer izmedju lezaja i semeringa ali nije strasno ionako moram da porucim kolektor rotora alternatora dve izduvne grane jedanu maticu sto se srafi u cilindar na auspuhu , i sigurno ce biti jos sitnica koje ce mi trebati ali polako idemo dalje 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 6, 2015 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Samo bih da podsetim da sam se prvi prijavio za vožnju ove mašinčine pa da ne bude posle nesporazuma: nedoumice ko je kako shvatio, da li se jeste ili nije blagovremeno prijavio i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 6, 2015 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću drugi...da vidim prvo kak oćeš ti da prodješ. Iskustvo brate,iskustvo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 8, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od mnogobrojnih proba sa punim deklama Na slikama se vidi da se cilindri razlikuju u visini u zadnjem delu ali kad bude u ramu ta razlika se nece videti Tako da sad jurim nekog da mi ukopava kompresione prostore mislim da je bezveze jer su oni identicni po obliku i visini i na rad motora nece uticati spoljne dimenzije. Najverovatnije su i ostali koji su radili ovakve prepravke imali ovakvih neslaganja pa su to zamaskiravali farbanjem u crnu boju da se nebi videle razlike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 8, 2015 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jos jednog "blizanca" iz IFA fabrike , MZ-ov mladji brat Simson : https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/q83/p180x540/10300646_259814044217401_3744257087581662062_n.jpg?oh=630784e6d28eec50b069bfd966df41e2&oe=553ED149&__gda__=1430441188_b5cab48d5a70cf64737f4ad0ac16b610 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 15, 2015 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dje je ba, zapelo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10691 Napisano Januar 15, 2015 Hronični Motociklopata, 7411 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan sigurno je vec sklepao masinu i voza se i uziva, koristi ovo ludo zimsko vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 15, 2015 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nije on takav, MZ-JAŠI nisu takvi. Obečao je zvaničnu prezentaciju.Moramo da napravimo prigodno slavlje, da to ostane zabeleženo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 15, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jos jednog "blizanca" iz IFA fabrike , MZ-ov mladji brat Simson : https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/q83/p180x540/10300646_259814044217401_3744257087581662062_n.jpg?oh=630784e6d28eec50b069bfd966df41e2&oe=553ED149&__gda__=1430441188_b5cab48d5a70cf64737f4ad0ac16b610 Evo ga isti uživo : A gde su dva - može da se ubaci i treći : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 16, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Evo da videte zasto kasnim nije namerno ali nemam cetiri ruke Napravljen radni sto za popravku kvadova I uradjena limarija i ofarban Ford Fokus da se izborim sa poslovima pa nastavljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 16, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Malo da se vratimo u temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 26, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da budem vredan Nosac za halov senzor za paljenje levog cilindra zbog elasticne veze izmedju radilica svaki senzor mora da bude na svojoj radilici da ne bi gresio u uglu predpaljenja Princip je vrlo jednostavan kad naidje na rupu on baci varnicu u ovom slucaju umesto bobine sijalica 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 29, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Zbog greske sa okidanjem paljenja senzor je ocitavao svaku neravninu na spojnici dodao sam jos jedan prsten i njega obradio sada nema greske okida uvek na 2,5 mm pre gornje tacke . Danas nabacio obadve spojke na vruce i stegao na 7 Kg idemo dalje 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 30, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Spojnica pre sklapanja zajedno sa izlaznom spojnicom ostaje mi da skratim izlaznu osovinu i da stavim izlazni lancanik pa dalje. A evo na You tube kako su sinhronizovani cilindri Stavio sam dihtung izmedju dekli da malo smanji vibracije ipak se radi o dva cilindra koji nisu i istom bloku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...