boban(guga) 293 Napisano Novembar 28, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan U planu mi je da jos jednom odem do varioca da jos dodam deo na bloku da zatvorim rupu za izlaz lanca a na njemu bi trebao da bude jos jedan spoj medju blokovima Neznam da li se vidi na slikama ali ima jos jedna veza izmedju blokova na dnu mesta za alternator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 28, 2014 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan 'Ајд' мало да правимо заврзламу... Кад се већ све то ради, сматрам да би пројекат морао да добије анласер. Навијачи за предлог нека се јаве. ПС Бобане, извини! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Novembar 29, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Kad već dodaje anlaser, može i neki turbo da se ubaci..ovo će hayabusa na kraju da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 29, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan MZ H2. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 29, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo krila da dobije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10457 Napisano Novembar 29, 2014 Hronični Motociklopata, 7310 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan 'Ајд' мало да правимо заврзламу... Кад се већ све то ради, сматрам да би пројекат морао да добије анласер. Навијачи за предлог нека се јаве. ПС Бобане, извини! za takvu zverku, nebi me mrzelo da kick-startujem e da mi je sad moja stara RD250, fali mi pokenad to skakanje po motoru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 29, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo krila da dobije.. MZ je dobio krila još davne 1981 godine. Avion kojeg su terala dva MZ agregata ze zvao " Dowa 81 . Evo kako je izgledao : A imao je i točkove od MZ-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 29, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Još malo : 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Novembar 29, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Još malo : Po putu bi jedva isao 160km/h a u vaduhu ide 210km/h ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 29, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam u pocetnom razmisljanju imao anlaser ali sad samo zelim da upali i da padne probna voznja a mozda ako sve bude radilo makar 8o% ja cu biti zadovoljan jer za tih 20% ce trebati onoliko vremena kao za 80% da bi to bilo 100%. Kad smo bili u Jasenovu Rumuni su donosili istorijat MZ i bio je TS sa anlaserom nalazio se ispod izduvne grane i radi ili Starter i dinama od neke Prime pa sve to na radilici direktno mislim da je neko pokusavao da resi na MZu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 30, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 30, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Al` deda Lija ima foto arhivu,eeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 30, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nisam deda, al da imam arhivu - imam ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 30, 2014 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Бога ми, имаш! Свака ти дала! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Novembar 30, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 30, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Moram da vam kazem svima da mi je izuzetno drago sto smo opet na istom mestu da je MZ Svet oziveo i da imamo zajednicku temu za diskusiju Suta porucujem klipnjacu lezajeve i semerige i klip f 70 moram odma na drugu specijau zbog prvog cilindra koji je vec na f 70 da bi stepeni kompresija bili isti da ne bi postojala razlika u snazi cilindara da i ovako krhku spojku ne polomi ( razbije). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 1, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ces se odluciti na kvalitetniju varijantu klipova ! Originalne ili bar nesto jeftinije Masdjarske a ne nikako indijske !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 1, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da vam kazem svima da mi je izuzetno drago sto smo opet na istom mestu da je MZ Svet oziveo i da imamo zajednicku temu za diskusiju Suta porucujem klipnjacu lezajeve i semerige i klip f 70 moram odma na drugu specijau zbog prvog cilindra koji je vec na f 70 da bi stepeni kompresija bili isti da ne bi postojala razlika u snazi cilindara da i ovako krhku spojku ne polomi ( razbije). Lepo zapažanje ! Ali da nisi napravio tako interesantnu temu koju većina ima u podsvesti ali se nikada nebi upustila u takvu akciju. To ti je kao da neko kara Angelinu a svi ostali gledaju kroz kljućaonicu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 1, 2014 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Bobane vodi ti i troškovnik, značiće nam na kraju koliko je izašla cela akcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Decembar 3, 2014 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan To ti je kao da neko kara Angelinu a svi ostali gledaju kroz kljućaonicu... А не не!!! Ми активно учествујемо! Стално добацујемо "удри је овако, 'ајд' сад уради јој ово или оно...", тако да је тема крајње интерактивна. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 3, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Stigla klipnjaca lezajevi i semerinzi .Odustaao sam od kupovine novog klipa , imao sam originalni Nemacki klip f 70 koji je radio uz konsultacije sa ljudima u MR radionici mogu da izbuse cilindar prema njemu i uz jednu dobru razradu sa malo vecim procentom mesavine dok nelegne bice OK. A sto se tice troskova bice podvucena crta . Moram da napomenem da ljudi koji mi pomazu da ostvarim prvobitnu zamisao mi mnogo izlaze u susret i kad treba da naplate stvarno minimalno mi naplate i svi se interesuju kad je PALJENJE. A ja sam morao da obecam da cu doci da vide kako je sve ispalo Nadam se da cu ove nedelje odneti radilice da se prepakuju polutke pa dalje u nove radne pobede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 3, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ovu deklu kako je ispala i moram da kazem da ja nisam zadovoljan sve se mislim da je isecem i da napravim radijus od menjaca ili da sacekam da vidim kako ce da izgleda sa cilindrima pa tek onda da vidim sta ce da prevagne seci ili neseci pitanje ce biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Decembar 3, 2014 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Па лепше је са радијусом. Причали смо о томе. Зачудих се кад сам видео да ћеш да радиш "равно", ал' рекох ајд да се не мешам, ипак знаш много више од мене. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 4, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da sacekam cilindar sa busenja mozda bude sutra ako stigne sutra, onda nesto pricam sa drugarom da u nedelju odnesemo sve kod njegovog kuma ima bansek za metal da osisamo cilindre pa cemo videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 6, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Danas ponovo gledam ove dekle i vidim ono sto nisam video u jednom trenutku da je sad sredina motora nalazi izmedju dva motora sto sam i znao ali nisam video da mi kacenje bas treba na tom delu tako da moram da prilagodim ostatak dekle koja je ostala kao visak sutra dokumentujem slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...