StefanTzr 17 Napisano Octobar 30, 2014 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha tzr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Naime, planiram da sredim moju Yamahu. Trenutno je u totalno fabrickom stanju, zelim da ga sredim da dobije na brzini i na snazi, Treba mi savet iskusnih motorista da predloze sta da mu odradim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Octobar 31, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar opet? Od kad si pitao zadnji put, šta si mu uradio? Ako ništa, onda isto to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Octobar 31, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Kupi veci motor... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanD 23 Napisano Octobar 31, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvo i najvaznije kod 2t je auspuh pa ti je moj prdlog da mu najdes dobar auspuh, sledece je veci karburator i difuzor od karba do cilindra, pa protocniji filter vazduha pa mozes da mu turpijas cilindar prosirujes kanale u cilindru stvis nizu glavu motora ili jednostavno kupis cilindar kit. mozes da se igras sa lancanicima itd. To ti je konkretan odgovor na STA DA RADIM DA IDE BOLJE/BRZE i za to ti trebaju ogromne pare koje nikad neces moci da povratis + sto to nije montiram palim i motor radi to je poprilicno velika za*ebancija... A najbolje je kao sto je rekao @orlovi da kupis veci motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...