NikolaBikers 0 Napisano Octobar 27, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dali je zapravo moguce prepraviti kineski motor (WangYe Grace 125) na 200ccm ili bar priblizno 200? Kakve bi bile perfomanse, potrosnja? i dali bi njegov oklop (Plastika) izdrzala tu promenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 27, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Koja mašina, ako je klasika GY6, može, samo je pitanje koliko si spreman da zakomplikuješ sebi život Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Octobar 28, 2014 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Plastika je tu najmanji problem.Lepo ti kaze kolega,slaba vajda od toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaBikers 0 Napisano Octobar 28, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi hteo da to uradim jer mi treba neka mala brzina (70,80 kmh) a da motor ne oseca tu brzinu, da se ne muci. On sada ide 95,100kmh ali mu 80kmh vec predstavlja problem. Ako mislite da nema vajde stavljati drugi set (klip, karike...) sta uraditi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 28, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kupi drugi motor... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaBikers 0 Napisano Octobar 28, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi voleo al se nema para za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaBikers 0 Napisano Octobar 28, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan O ovom se motoru radi: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 28, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi voleo al se nema para za to A prepravka će biti džabe Moj kinez je bio 150cc, 9ks, opet nisam imao ništa bolju maksimalnu ili putnu brzinu, samo je maaaaalo bolje povlačio nego 125cc. Na više od 150cc ćeš ga teško prepraviti, ali onda bi tu mogle i malo drukčije rolnice da dobiješ "koji" km/h, a da ti veća snaga zadrži ubrzanje na fabričkom nivou. I đe si bio šta si radio, sklopio i rasklopio cjeli motor, sunuo pare u inače ispravnog kineza zbog par km/h. Zašto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 154 Napisano Novembar 3, 2014 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Vozi ga takvog kakav je, a pare čuvaj za jači motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Novembar 3, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam radio musteriji ugradnju kita na ,,200 ccm"(iako sam ga savetovao da to neradi ali covek hoce pa to ti je),namucio sam se kao gresan sa dusom sto reko nas narod.Prvo se ne dobija 200ccm vec nekih 180ccm koliko mi se cini ali to je najmanje vazno.Jako je vazno znati da taj kit nemoze da se ugradi bez vecih prepravki,naime glavni problem kod ugradnje je precnik suknjice cilindra koji je veci od precnika u bloku tako da se mora obradjivati biaxsom blok a da bi se to uradilo potrebno je rasklopiti celu masinu.Zatim je potrebno obraditi i glavu na precnik cilindra to se mora odraditi u nekoj masinskoj radionici.Sto je najgore u celoj prici motor neznatno bolje povlaci od standard motora od 150ccm.Puno truda i rada ni za sta.Sve ovo pricam o kitu koji se prodaje kod nas i mislim da mi je tip rekao da je kupio na kupujem-prodajem.Moj ti je savet da nediras nista a ako vec hoces da ga malo pojacas onda kupi kvalitetan cilindar i klip od 150ccm pa njega ugradi i uzivaj u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...