alexanto 4924 Napisano Novembar 8, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Genijalci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 8, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je organizator, na prvoj respiratornoj pauzi (dalje nismo brojali) do vrha. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 8, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Većina nas i nije mogla da prodiše do polovine uspona. Svakako je prijalo i šteta za nekolicinu koji su odustali, u startu ili usput. Neću ni da pokušavam da bilo šta opisujem, prosto je nemoguće i samo se treba uspeti. Doživljaj nas nekolcine počinje na Garaškom jezeru gde smo sačekali glavni karavan.Sve ostalo je teklo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 8, 2014 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan jedan dan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Novembar 9, 2014 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Deda, opasno ti stoje te kurce hoze. Puno mesta za gibanicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Novembar 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Tradicionalo okupljanje dela ekipe na omv pumpi na ibarskoj Bobra Deo msc-a sa povratnikom Djuxy-jem Rumba objasnjava Skoletu princip rada agregata plavo-belih propelera :D Zeljko Deo atmosfere sa parkinga dis-a Jedna sa oprostenjem grupna (msm da je lokacija put Progoreoci - Garasi ) p.s. hvala vozaču yuga PaPaja Aleksandar Kohajm kao Hose Manuel Fernando Komasije Gagi i Jeca 'Oće li ga kupit' više? Samo '' u brdo '' Tek smo na pola brda a motorini se jedva vide Pogled ''puca'' Djuxy Neša S' oproštenjem jedna grupa sa vrha (hvala NN devojčici ) Jos prelepog pejzaža Deo msk-a na vr'u Kolega sa banditom Komsa Slika ne moze docarati nagib Organizator ovog skupa kolega sa gs-om Djuxy u ulozi ramba Domacini sa Lalajkom Toliko od mene,do sledeceg vidjenja srecan put 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Novembar 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Culle objasnio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 9, 2014 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Culle objasnio! Vala jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Novembar 9, 2014 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan Nada i Zivomir Zivanovic, nasi domacini na Ostrvici. pravi srpski domacini....uvek su tu da pomognu.cesto se penjem na ostrvicu i uvek neki savet daju,naka ih bog pozivi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 9, 2014 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Deda, opasno ti stoje te kurce hoze. Puno mesta za gibanicu. Sa zabušantima ne razgovaram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 10, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan evo i od mene jedna fotografija! Vidimo se i sledece godine u istom terminu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Novembar 10, 2014 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, imam i ja jednu. Slikah čoveka da ne ostane bez ijedne svoje fotografije sa vožnje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Novembar 10, 2014 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako sam ja to sve video iz mog ugla. Nešto mojih, a nešto i "pozajmljenih" fotografija. Hvala svima na još jednom lepom druženju! http://adventures.garmin.com/hr-HR/by/pegaz/20141108-ostrvica Imam još malo videa da izmontiram na brzinu p aću i to postaviti kada završim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 10, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ovu sam propustio da postavim, a dobra je iz više razloga. Nije u pitanju sam kvalitet slike već doživljaj trenutka, obraćanje, ushićenje ... kome šta odgovara. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Novembar 10, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan Леп излет...као и увек Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Novembar 10, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ljubav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Novembar 10, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih i selfie sa starkama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Novembar 10, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Bio ove godine prvi put. Zaista jako lepo, taman da se pregrmi zima... Zahvaljujem se organizatoru, domacinima i Komsi koji je sa svojim energetskim picem sve to podigao na jedan Visi nivo (bar meni) ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 11, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan evo i od mene jedna fotografija! Vidimo se i sledece godine u istom terminu evo ga ovaj cije se ime ne spominje XD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas02 36 Napisano Novembar 11, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan bilo je superrr... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Novembar 11, 2014 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ovu sam propustio da postavim, a dobra je iz više razloga. Nije u pitanju sam kvalitet slike već doživljaj trenutka, obraćanje, ushićenje ... kome šta odgovara. A ljudi govorili da sam manijak. Hvala za sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Octobar 28, 2015 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko? Šta se čeka? Di je Ostrvica 2015.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 28, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan 14- novembar, ako bude interesenata. Vikend pre toga je poslednja MotoGP u Valensiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Octobar 28, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ladno bre za nas koji bi dosli preko rudnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11567 Napisano Octobar 29, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Baš kontam ovih par dana da valjda neće biti sad 8.11 jer moram na neku svadbu, a ne propušta mi se ova vožnja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...