Boban EN 550 Napisano Octobar 24, 2014 Pažljivo prati, 630 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Drugar prodaje kacigu Dainese k600. Kaciga nošena svega par puta. Stoji u ormaru pa šteta da nekom ne koristi kako kaže ceni je 75€. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 24, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Preskupo ! Da bi tražio ovu cenu, treba bar veličinu da napiše ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 24, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Nije da ti obaram cenu ali brate, prosle godine sam Dainese kacigu u yamahi, sa boljom ventilacijom platio 5000 din novu....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Octobar 24, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Nije da ti obaram cenu ali brate, prosle godine sam Dainese kacigu u yamahi, sa boljom ventilacijom platio 5000 din novu....... Gde u yamahi? Svidja mi se ova.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 24, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Barel nis, bile su na popustu po 5k dinara, skoro sam iso za burzaera isto da uzmem ali nisu bile. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 24, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mator model. 30-40e realna cena 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 550 Napisano Octobar 25, 2014 Pažljivo prati, 630 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Velicina je XL a sto se tiče cene prenecu mu komentare pa ako odluci da spusti objavicu ako ne povuci je sa oglasa pa nek mu stoji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Octobar 25, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Za koji obim glave je to? Odgovara mi kolor sema,pitaj ga koja je zadnja cena.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 550 Napisano Octobar 30, 2014 Pažljivo prati, 630 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Covek trenutno nije u Srbiji čim se vrati proveravam pa javljam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 550 Napisano April 26, 2015 Pažljivo prati, 630 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Evo da obnovimo oglas. Čovek je cenu spustio na 50€. Kaciga je bukvalno kao nova. Veličina XL. iskreno mislim da vredi ove pare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 550 Napisano April 27, 2015 Pažljivo prati, 630 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je on češće van zemlje nego ovde evo mog broja telefona za informacije 064/3333 447 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 550 Napisano Maj 7, 2015 Pažljivo prati, 630 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...