K_A_W_A 948 Napisano Februar 19, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me dali postije da se kupe beli zmigavci za moj R1? Znaci da ne skidam ove, nego bih samo promenuo sijalicu i stavio belu plastiku? Kupio bih sve ja komlet, ali bih samo ovo iskoristio. Ili ima neko drugo resenje. Verujem da ce na mojoj crno-sivoj kombinaciji to biti jako lepo. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 19, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Luisu kakvih hoces... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Februar 19, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa znam ja to, ali me zanima, jel ima originalnih za moj R1? Znaci samo da zamenim prednju plastiku i da promenim sijalicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...