Aca125 2 Napisano Octobar 12, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me zna li neko ili ima li neko motor od 400ccm i jace registrovan na 25kW do oko 1500e? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Octobar 12, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan kruzer, enduro, turer ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Octobar 12, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja hondu cbr 600 90 god.registrovana na 25 kw,bukvalno sedi i vozi...✌ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Octobar 12, 2014 Andragog, 4967 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Aca125 kupje motor od Aca75 od 25kw 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Octobar 12, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Aca125 kupje motor od Aca75 od 25kw pa to je pravi posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Octobar 12, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Aca125 kupje motor od Aca75 od 25kw pa to je pravi posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 12, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan zajednicki delilac ili bese delioc im je 25 Bice nesto od te rabote. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca125 2 Napisano Octobar 13, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam ja hondu cbr 600 90 god.registrovana na 25 kw,bukvalno sedi i vozi...✌ ne svidja mi se izgled tog motora, bar da je F2, svejedno hvala za ponudu prednost inace ima kawasaki zzr400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca125 2 Napisano Octobar 13, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan kruzer, enduro, turer ? sportski samo, posto imam vec 125cu sportsku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 550 Napisano Octobar 13, 2014 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan A sto bas od 25kW? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1729 Napisano Octobar 13, 2014 Drug član, 1476 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan A sto bas od 25kW? Zbog potrosnje??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca125 2 Napisano Octobar 13, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sto bas od 25kW? A2 kategorija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 550 Napisano Octobar 13, 2014 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavio sam da je zbog kategorije, ali A2 kategorija ti je do 35kW, tako da imas malo veci izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8481 Napisano Octobar 14, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3189 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan GPZ 500s, 90to god, 25kw, odrađen i skroz otvoren kod Bokilića. Trenutno skinut rezervoar, radim epoxizaciju, remontujem slavinicu. Ima ulaganja oko estetike, ne troši ulje, lepo ide. Ima ulaganja, servis, gume,ulje obavezno ( to ću kada srediom rezervoar i slavinu), slilo mi se kroz slavinu nešto goriva u karter, ostalo ok. Vlasnik, registrovan. Odakle si? Dođi, vidi. Da krenemo od 800eura, pa ako se nađemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8481 Napisano Octobar 14, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3189 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan do proleća ga središ da si miran nekoliko sezona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca125 2 Napisano Octobar 14, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavio sam da je zbog kategorije, ali A2 kategorija ti je do 35kW, tako da imas malo veci izbor. znam da je do 35kW nego sve ove od 600ccm pri uvozu stavljaju na 25kW zasto? stvarno ne znam pa sam zato stavio ovo 25kW u nadi da ce neki takav da se pojavi imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca125 2 Napisano Octobar 14, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan do proleća ga središ da si miran nekoliko sezona. Hvala na ponudi, ali ja planiram da radim ista na motoru bar ne neko vreme, nije mi problem i do 2000e ako treba, a i nije taj tip koji ja zelim.. sportski 600ccm ili 400 u svakom slucaju hvala na ponudi, srecno sa prodajom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Octobar 14, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Izeš sporcki motor sa 25/35 kW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8481 Napisano Octobar 14, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3189 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan do proleća ga središ da si miran nekoliko sezona. Hvala na ponudi, ali ja planiram da radim ista na motoru bar ne neko vreme, nije mi problem i do 2000e ako treba, a i nije taj tip koji ja zelim.. sportski 600ccm ili 400 u svakom slucaju hvala na ponudi, srecno sa prodajom i ja sam za tu varijantu, nego sam mislio da si neki entuzijasta majstor, pa želiš i da se malo edukuješ i budeš vredan i kreativan. A motor ne prodajem, onako sam dao ponudu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca125 2 Napisano Octobar 15, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izeš sporcki motor sa 25/35 kW Da trazim sportski motor na 25/35kW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 108 Napisano Octobar 16, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Nek svako vozi ono što misli da treba i naravno zna, ja nešto posebno ni ne volim sportske motore, al ako čeovek voli pa nek kupi on najbolje zna šta mu treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Octobar 16, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno Borise. Mene je samo iritiralo što Aca125 trpa svugde ovog smajlija. I gde mu jeste i gde mu nije mesto ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Octobar 28, 2014 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan Aco idi privatnu poruku.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spadalo 10 Napisano Octobar 29, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: vrsac Motocikl: honda hornet,jamaha xz 550,honda cm 125 kavasaki zr 7 Prijavi odgovor kao problematičan honda vfr 750 na 35 kw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Octobar 31, 2014 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Honda CB 1 400 ccm, 4 cilindra.Ali nije na prodaju samo ideja!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...