coko 571 Napisano Octobar 11, 2014 ..., 298 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Doslo vreme da se rastanem sa mojim vernim Zelenkom DakleM prvi vlasnik, 2005 godiste,presao 7700 km,stanje se vidi na slikama. Za vise informacija na PP ili 0638300164 Miroslav ] Cena 700 evropljana,naravno podlozna korekciji 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 571 Napisano Decembar 8, 2014 ..., 298 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno,cena je za forumase 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 571 Napisano Februar 14, 2015 ..., 298 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Septembar 17, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Da podignemo malo ovaj oglas. Miroslave, druže, danas sam ugovorio za sutra razgledanje qingkija, i žešće se izblamirao ... Bio sam totalno zatečen kada se javio prijatan ženski glas, mislio sam da si muško. Čiji je ovo motor ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 17, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 700 km godisnje...to do pijace i nazad... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Septembar 18, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Provozao sam kinkija, upoznao sadašnju vlasnicu ... Motor izgleda upravo tako ... kao nov ... nije takoreći ni razrađen ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 571 Napisano Septembar 18, 2015 ..., 298 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan 700 km godisnje...to do pijace i nazad... Upravo tako...blizu mi pijaca Provozao sam kinkija, upoznao sadašnju vlasnicu ... Motor izgleda upravo tako ... kao nov ... nije takoreći ni razrađen ... jesi li ga pazario,izgleda da mu je sudbina Zajecar? moze katanac na temu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Septembar 18, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan A jbg. nisam, jer se nisam dogovorio sa kupcem za klxa ... makar sam aparat udomio, tako da nisam džabe šipčio 700km ... tako da tema može pod katanac, bar što se tebe tiče, ne znam da li je sadašnja vlasnica na forumu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 571 Napisano Septembar 18, 2015 ..., 298 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan E,bas jbg,mogao si se javiti kad si bio u N.s.u,da se upoznamo,popijemo kafu .,a moze i vopi,ako te put nanese imas gore moj broj,pa se javi.Mislim da Marina nije na forumu,ali nisam sto posto siguran.pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Septembar 18, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Mogao sam, jbg. nije da nisam imao vremena ... jedino što bi pivo morali da preripimo, jer je za motor dozvoljeno 0 promila Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...