Endurac 960 Napisano Octobar 11, 2014 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hitno mi je potreban manji TV, onaj koji moze u BOLNICU da se odnese i da mnogo ne smeta, ako neko ima na prodaju, na iznajmljivanje ili na zajam, od juce mi treba do otprilike srede (VMA). Za clana porodice. Pozdrav 063 7716 465 BGD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Octobar 11, 2014 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan PP ti je pun Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Octobar 11, 2014 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemam TV ali imam sobnu antenu isto kupljenu zbog bolnice, ako zafali javi da posaljem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Octobar 11, 2014 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Izbrisah, jbg...hvala drugari, za sad mi je najbitnije da nabavim tv, antenu imam negde u kuci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 11, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam jel ti sta znaci mali stari(1987) grundig tv koji se nalazi u Loznici? U glavi mi je ostala cifra od 52 kao dijagonala. Ako ti sta znaci mogu javiti ocu da ces doci po njega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Octobar 12, 2014 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan O hvala @Savan, evo samo da vidim, upravo sam iskopao neki svoj od pre 10 godina sa tavana, pokusavam da ga pokrenem, pa javnem...)))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11952 Napisano Octobar 12, 2014 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan imam ja mali deciji ako ne resis javi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Octobar 13, 2014 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Cast je biti deo ovakve druzbe uvek spremne da pomogne...zaista !!! Hvala svima koji su se javili u ovom groznom trenutku, sve proslo super (operacija), nasli smo TV u najkracem roku:)))))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...