iksel 191 Napisano Februar 23, 2008 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj XL600 je odlicno, pouzdano i dugotrajno magare. naravno, ako se odrzava i koristi kako treba. nesto kao XT. prevljene su 80-ih, tako da je radjeno kvalitetno. agregat nije isforsiran, ali ga lepo i lagano zagrej pre cepanja. posto imas samo kick, podesi kako treba i karburatore i ventile i dekomp radi lakseg startovanja. a terati ga 160 (ako uopste moze toliko) u bilo kakvim uslovima i konfiguraciji je SILOVANJE. Taчно тако, колега, не знам каква је конфигурација предње виле, ал на фабричком, да би возио том брзином, мораш да се завучеш испод картера, да би смањио отпор ваздуха на најмању могућу меру... То је мотор на коме се више стоји него седи и све преко 100-120 се подразумева као да возиш једрилицу уз ветар... Ај баш да не кажем да пи... уз ветар. Фабрички тај мотор не мере преко 145 по спецификацији произвођача и ако не промениш однос зупчаника... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Februar 24, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan evo je pored mog bivsheg bandita, kad smo ishli u smederevo na moto skup proshle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Februar 24, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jel imas jos koju sliku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Mart 7, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e da vam kazem, da nema nista od moje kupovine, fhonde xl, od bosketa. pored sve moje dobre volje i zelje, nisam uspeo da je uzmem. boske je motor odneo na popravku kod saleta iz bele crkve, i ovaj mu je uzeo duplo vise para nego sto treba, i tako da se nismo uspeli dogovoriti oko kupovine. jako mi je zao, i krivo, jer bas sam hteo da kupim tu hondu, svidela mi se jako i na nevidjeno, ali sta sad da radim, neznam ni sam.... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Mart 7, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Moja Honda XL600RM ide koliko i piše u uputstvu i na nekim boljim sajtovima http://www.bikez.com/motorcycles/honda_xl_600_rm_1987.php a to je 142km/h. Samo par puta sam ga vozio toliko na autoputu jer pri toj brzini vožnja nije nimalo lepa: vetar te razvaljuje spreda jer se sedi uspravno, ako duva sa strane onda te baca jer je motor lagan, moras da se čuvaš udubljenja od kamionskih točkova, motor je bučan pri toj brzini... Najbolje se vozi do 120km/h. Kako može da se nabudži da ide 160km/h ne znam i ne bih želeo da znam :-\ . Po gradu mi troši oko 5.7l a na otvorenom oko 5l. Ja ga imam skoro godinu dana i nisam imao nikakav kvar, motor je 89. godište i mislim da će još dugo da se vozi bez kvarova. Za grad je savršen, startan i skreće pažnju sa svojim karakterističnim zvukom. Ja sam 189cm visok i podesio sam sedište na najveću visinu i taman mi je. Ja sam bio u fazonu da ga prodam i da kupim nekog Transalpa 01. godište ali mi je iskrsao neki jeftini plac pored Dunava te sam sad štednju preusmerio tamo i odustao od prodaje. A hteo sam da uzmem TA samo zato što sam planirao da idem na neke duže putešestvije pa mi treba jači, malo teži i motor sa 2 cilindra a da je/liči na enduro. I još nešto, pali se normalno, na dugme, možda su neki modeli iz početka 80ih imali samo kickstart. Ima ga i on ali samo kao rezervnu varijantu, poslužila mi je zimus kad mi je crko akumulator. Kad provališ kako, pali svaki put iz prve. Čak mi se dopao sam čin paljenja pa sad iako imam nov akku, ja ponekad upalim kickom. Sad ima off road gume i probao sam da vozim off road i stvarno je za to odličan. Uskoro ću mu kupiti nove gume ali za grad jer 90% moje vožnje je po asfaltu. Šta još da kažem, ja sam prezadovoljan njime i preporučujem ga. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...