Samo Milos 0 Napisano Octobar 4, 2014 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia RX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja sam Milos iz Beograda od nedavno (citaj juce) sam postao ponosni vlasnik prvog motora aprilia rx 50 za pocetak dok ne naucim osnove, svaki savet je dobrodosao (usmeni, pismeni ili u vidu linka ranijih postova). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Octobar 4, 2014 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Samo Milos 0 Napisano Octobar 4, 2014 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia RX Prijavi odgovor kao problematičan Diskriminacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Octobar 4, 2014 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Pravo zalbe nije ni postojalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...