Spajk 828 Napisano Septembar 29, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ima negde na netu sigurno ali vise volim da mi neko ko zna napise,koji semerinzi idu u prednju viljusku,koliko ulja i koje ulje? Ima li razlike i dal je neko esperimentisao sa uljem razlicite gradacije..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Februar 19, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu,skinuo sam deklu gde se sipa ulje,gde je staklence za nivo ulja,sa desne strane motora...e sad taj dihtung je neki tanki plasticni,prilicno krt,nisam ga skidao sa te dekle,dal da vratim tako ili mogu da namazem onu pastu crvenu sto sluzi za dihtovanje ili da jurim negde taj dihtung nov da kupim?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Februar 19, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan mozhe i taj silikon, ne mora nov dihtung. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Februar 19, 2015 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se nadovezem na Charlija, kad budes mazao ne preteruj sa crvenim silikonom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 19, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ili uzmi crni, lepši je odnosno ne vidi se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Februar 19, 2015 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan ta "plastika", obicno je klingerit. Taj dihtung se jako lako pravi, tako što deklu staviš na parče klingerita, ocrtaš i izrežeš po mjeri. Evo na ovom linku malo o klingeritu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Februar 19, 2015 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Namora da juris klingerit, moze I karton kao na primer "blok 5" list od kalendara ili diploma. ocrtas iseces makazicama za noktice I premazes tanko crnim silikonom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Februar 19, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na trudu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano April 11, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Slab sam sa netom a mozda neko ima u glavi,na koliko obrtaja treba da radi ovaj motor i ima li neka mogucnost da ja to dostelujem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...