K_A_W_A 947 Napisano Septembar 29, 2014 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na putopisu Posto sam prosle godine isao do Rusije - Kaljingrada, prosao kroz Lodj, spavao u Gdanjsku dva dana, pa onda uz Balticko more sve do Kaljingrada, tacno znam sve o cemu si pisao i dosta slika sa tvog putopisa su mi poznate. I ja sam u 5 dana sabio preko 3500km, svugde bio i skoro nista video nisam Zadnji dan iz Brna sa GP-a kisa nas je tukla, pa sve do Novog Sada. Ali sve je to Avantura. Lose situacije se brzo zaborave, a ostanu prelepe uspomene. Mada sada kad razmisljam, isao bih opet do Baltika, ali bih iz Gdanjska presao ferijem preko u Skandinaviju, pa se i tamo vozikao. Hvala ti na zaista lepom putopisu i jos lepsim fotkama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 29, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pomno sam citao i pratio,svako slovo,nisam ispustio nista ali nikako da shvatim gde ste vi uopste...u Letoniji,Litvaniji,Latviji,Litvi ili u Blitvi..... To ti je sve isto U svakom slučaju, klopa je bila vrhunska. Reč je o knedlama punjenim nečim što podseća na mesni narezak. Da izvinu dame, podrigivali smo do uveče. Ljudi, jedete li vi nešto tamo? Ovo klopa? Pa ovo ni Garfildu ne bi bilo dovoljno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano April 18, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Ima i ovo svoju draz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Octobar 24, 2020 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da se podsetimo lepe avanture. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...