Cale 9 Napisano April 6, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Na prvim treninzima Stoner i Roberts briljiraju, ali se stvari lagano vracaju na svoje mesto. Trka se vozi u subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1941 Napisano April 6, 2006 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Aha, u Subotu u 14h. Mi cemo to gledati u Novom Sadu, a posle cemo na sajam. Kakav je Rossi? Jel izasao na trening? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano April 7, 2006 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Evo rezultata kvalifikacija: Bilo je baš zanimljivo! Dukatiji su na samom poèetku kvalifikacija postavili dobra vremena. U poslednjih 15 minuta poèinju uzbuðenja... Honde su baš dobro uštelovane (4 od prvih 5), a verujem da æe biti interesantan start jer su Gibernau i Rossi jedan do drugog. Jedva èekam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 7, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Znate koliki sam obozavalac Doktora, ali mislim da ce ove sezone morati malo vise da se potrudi, ovi momci koji su doputovali iz 250 klase su vrhunski.Bice ovo jos jedna predivna sezona. p.s. Stoner me je raspametio danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano April 7, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da Stoner biti taj koji ce u buducnosti biti sa Pedrosom ono sto su nekada bili Rossi-Biaggi i Rossi-Gibernau dueli. Jos jedan kengur medju vrhunskim vozacima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano April 8, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Pablo je dobio izvestaj 2-3 minuta nakon trke. Ukljucio sam stopericu i cekam Dottore nam se vratio. Jako dobra trka, gde je neizvesnost dostigla nivo iz klase do 125cc. Jos je bilo neizvesnije, nego sto bi se reklo po rezultatu. Narocito Rossi/Hayden i Pedrosa/Melandri, gde je Pedrosa pokazao da je malo goFno. nakon dve trke, Honda nema pobedu ni u jednoj klasi. 1 V. Rossi (ITA) Yamaha 0 2 N. Hayden (USA) Honda 0.9 3 L. Capirossi (ITA) Ducati 1.4 4 S. Gibernau (ESP) Ducati 4.5 5 C. Stoner (AUS) Honda LCR 7.5 6 D. Pedrosa (ESP) Honda 10.8 7 M. Melandri (ITA) Honda 11.7 8 A. Elias (ESP) Honda 19.4 9 C. Edwards (USA) Yamaha 22.9 10 K. Roberts (USA) KR Honda 34.2 11 S. Nakano (JPN) Kawasaki 35.3 12 C. Checa (ESP) Yamaha 49.2 13 J. Ellison (ENG) Yamaha 61.4 14 M. Tamada (JPN) Honda 70.7 15 A. Hofmann (GER) Ducati 82.0 16 J. Cardoso (ESP) Ducati 93.8 17 C. Vermeulen (AUS) Suzuki out 18 J. Hopkins (USA) Suzuki out 19 R. De Puniet (FRA) Kawasaki out Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1941 Napisano April 8, 2006 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Izvini Cale, cela ekipa je bila u NS tokom dana, a jos i problem sa sajtom... Izvestaj ce biti na sajtu tomorrow first thing Inace, pomno smo pratili trku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano April 8, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Izvini Cale' date=' cela ekipa je bila u NS tokom dana, a jos i problem sa sajtom... Izvestaj ce biti na sajtu tomorrow first thing Inace, pomno smo pratili trku [/quote'] Ma nema problema Pablo, ja to i zbog tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano April 9, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Narocito Rossi/Hayden i Pedrosa/Melandri' date=' gde je Pedrosa pokazao da je malo goFno. nakon dve trke, Honda nema pobedu ni u jednoj klasi.[/quote'] He he Cale bas ne voli Pedrosu i Hondu Nisam gledao prvu polovinu trke ali ovo sto sam gledao posle i nije bilo bas extra zanimljivo kako ume da bude makar sto se tice prvog mesta sto se svelo na to da je Rosi dao pola kruga Haydenu da bude prvi da jadnicak vidi kako je to Zanimljiviji su bili Pedrosa/Melandri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano April 9, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim Pedrosu, ali ono sto je uradio Melandriju nije fer. Desava se to u moto trkama, ali ovo je meni izgledalo namerno. Bilo je toga i ranije Biaggi-Rossi, Rossi-Gibernau... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1941 Napisano April 10, 2006 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Meni je najjace bilo kad su pustili reklamu za Suzuki, a u sledecem trenutku Hopkins sutira svoj Rizla Suzuki jer mu se pokvario Nikako mi nije jasno zasto ljude iz Suzukija boli uvo za motoGP... Nemoguce da ih ne interesuje, al opet sve tako izgleda. :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano April 10, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rizla Suzuki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 10, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je najjace bilo kad su pustili reklamu za Suzuki' date=' a u sledecem trenutku Hopkins sutira svoj Rizla Suzuki jer mu se pokvario Nikako mi nije jasno zasto ljude iz Suzukija boli uvo za motoGP... Nemoguce da ih ne interesuje, al opet sve tako izgleda. :?[/quote'] Jako je skupo biti podjednako dobar u oba prestizna takmicenja.Sto se tice Suzukija toliko je dobar na ulici sto je produkt njihovog uspeha na SBK, da ih Moto GP ne interesuje previse.Oni tu po meni samo testiraju razne stvari koje posle primenjuju na SBK i na ulici, a uspeh ako dodje dodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano April 10, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako da ga ne popuse kad im je Rizla glavni sponzor :weedman: Ma lepo su se oni izdelili svako je negde najbolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano April 10, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako da ga ne popuse kad im je Rizla glavni sponzor :weedman: Ma lepo su se oni izdelili svako je negde najbolji Da, Ducati je trenutno svuda najbolji :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano April 11, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U krosu ni ne postoji :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano April 11, 2006 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Deluje mi da ce ova sezona biti vrlo zanimljiva, sto zbog novih klinaca a i zbog sve boljeg Dukatija. Ne navijam za Dukati ali mi je drago kada se razbije monotonija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano April 11, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan U krosu ni ne postoji :twisted: Zato sto oni prave motore, a ne poljoprivredne masine :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 12, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto oni prave motore' date=' a ne poljoprivredne masine :roll:[/quote']XAXAXaxaxa :fcab: :fcab: :axe: :prayer: :prayer: :prayer: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano April 12, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kakva im je finansijska situacija pametnije bi ima bilo da se presaltaju na traktore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...