Pedja81 0 Napisano Septembar 23, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: sabac Motocikl: trenutno nemam motor Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima ja sam Pedja zivim u okolini Sapca trenutno nemam motor ali sam prethodno vozio suzukija gsx 600f 93god tri godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 60 Napisano Septembar 24, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Dorodosao, pozdrav. Da se brzo vratis na motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja81 0 Napisano Septembar 24, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: sabac Motocikl: trenutno nemam motor Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala i ja se nadam da cu za sledecu sezonu imati motor pre je bilo lakse bio sam sam sad mala beba motor ce da priceka malo heheheh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...