petarblok 0 Napisano Septembar 22, 2014 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ovako motor mi je stucao na obrtajima tj kad mu dam gas nije prelazui 70, rekli ste mi da je struja svecica i to kupio sam danas drugu pomoglo je dosta ali i dalje stuca ne toliko ali oseti se pa ako nneko zna sta je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 22, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti svasta. Da li si proverio karburator? Kabal od svecice? CDI ili sta vec ima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarblok 0 Napisano Septembar 23, 2014 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako da proverim CDI Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živković 47 Napisano Septembar 24, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Šabac / Novi Sad Motocikl: Sprint Challenger JL250V, Qingqi QM125-2D Prijavi odgovor kao problematičan Proveris da li je CDI normalno ukopcan, tj da li su svi kontakti u redu. Ako je to u redu, onda nadjes nekog sa istim motorom, koji nema problema koje tvoj ima, stavis njegov CDI, obrnes krug i vidis da li je to u pitanju ili nije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarblok 0 Napisano Septembar 24, 2014 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Problem je sto ne ynam nikog u bliyini ko ima takav motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Septembar 26, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Proveri da slucajno nije naprslo usisno crevo karburatora... Ako jeste, onda usisava nepotreban vazduh i zbog toga stuca... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Septembar 27, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ode crevo za vakum ne može se upaliti motor jer slavina ne otvara, nema goriva. E sad jedino ako je mikronska rupa u pitanju. Ocisti karburator, ocisti ili zameni filter vazduha, proveri svećicu i zameni i to crevce za vakum ako sumnjas u njega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 27, 2014 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ispadam glup u društvu, ali nisam ukapirao kog kineza imaš? Ja sam imao na Kinroadu sličnih problema, uključujući povremeno pucanje iz auspuha, dok nisam sinhronizovao karburatore, a i kutija filtera za vazduh je sebi dala odušak, pa je uvlačila falš vazduh. Nakon toga motor kao nov! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...