Jump to content

Moto Zajednica

Ušće Drine u Savu...

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 451 postova

Google maps i razmišljam gde da idem , a da to ne bude daleko, da bude u prirodi, a da nisam pre bio... Ušće Drine u Savu...

Taman lepo, moto skup u Mitrovici, pa da se spoji ugodno sa korisnim... Pre polaska kafica, sokić, kroasan u City Kafeu...

u6IiP6Pl.jpg

Pravac Šabac, Mitrovica, smeštaj na plaži, jer je tu i bio moto kamp...

dqzlyMnl.jpg

Obilazim grad i ono što bih preporučio je arheološko nalazište, uz sam centar grada...

n0UGXmxl.jpg

Malo vožnje i šetnje pored keja uz Savu...

gFGpnIjl.jpg

Zalazak sunca, divan pogled, ali i razmišljanje kako ta Sava i nije do skora bila tako bajkovita, kada je pretila da nas potopi...

E7QpDYll.jpg

Vraćanje u kamp, malo muzikice, spavanjac i ujutro polazak, pored Save, sa strane, Mačvanske Mitrovice... Vožnja po nasipu uz Savu...

uNAmNK5l.jpg

Evo u kadru i avion za zaprašivanje, pošto je tih dana bilo jako puno komaraca...

FzPU1r9l.jpg

I tako nižu se kilometri... Uživancija, priroda, mir, tišina, nema gužve, buke a opet blizu naselja...

POqO9lwl.jpg

Na jednom mestu silazim do Save, kratka pauza i marenda ko u vojsci... sokić i kolač... hahaha

WFJoDhsl.jpg

Vozim se tako i u daljini vidim nešto veliko, kao džin, koji je podigao ruke... Prilazim i peške dolazim do ogromnog drveta koje je spalio grom... Tu tek vidite ogromnu snagu prirode...

JyyLWpel.jpg

Posle desetak km opet silazim do obale Save...

rMGodxyl.jpg

I vozim se kroz šumu i bivam zatečen, opet, snagom prorode, koja je u ovom slučaju oborila drveće kao da su palidrvca...

TzHMf47l.jpg

Negde se putevi račvaju, naravno nema putokaza, ni seljaka... Tu mi pomaže navigacija, iako nema ucrtanih puteva, ali makar mogu da se orijentišem, da li se približavam ili udaljavam od reke...

T64Kwxgl.jpg

Konačno dolazim na obalu... ništa spektakularno... ono pravo ili desno je Sava koja je u ušću Drine u nju, uža jer se Drina na tom mestu širi i slivom postaje veća od Save, iako se uliva u nju...

lspS5VJl.jpg

Posle se penjem , na brdašce uznad i evo, jedna panoramska fotka... Šteta, neko bi od ovoga napravio turističku destinaciju... ali ne i mi...

DBokyvCl.jpg

Vraćam se na moto... Prolazim pored rezervata prirode Zasavica... Mesto koje svakako treba obići...

1rOk6kKl.jpg

Zadovoljan sam, negde oko stotinjak km of roada... Dolazim u kamp i utapam se u ritam moto skupa... I jedna fotka sa mojim drugom Badžesom...

wEdfn6bl.jpg

Opet red muzike... možete da birate rok na moto bini ili tehno i haus u kafićima na plaži... Ujutro ustajanje, vežbanje, plivanje u Savi, tuširanje...

oQ2Kq0rl.jpg

Doručak i kafica...

eyhsHNgl.jpg

Još jedan divan vikend proveden za mnom...

Veliki pozdrav... 1zdravo.gif

• Podržavam 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 177 postova
  • Motocikl: Enduro

Svaki put kad vidim tvoju temu, znam da je neka lagana uživancija. Uvek čitam sa osmehom na licu. Divim se predelima sa slika i motoru koji teraš. Aj neki sledeći vikend nek bude npr. Divčibare ili Zlatibor pa da častim piće u Kosjeri kad budeš prolazio.

• Ne silazi, 5562 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

doktor

Opa doktore XT 1200 Z svaka čast... Kada ćemo da vidimo fotke... sa nekog putopisa...1zdravo.gif

Verovatno tek sledece godine...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja