daxon81 31 Napisano Septembar 11, 2014 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kiliko sajli gasa ide na kle-a iz '94?cuo sam da bi trebalo 2,jedna da vraca,ja na mom imam jednu ali vidim da postoji mogucnost za 2 na rucici.molim i za uputstva kako i gde se kaci na karbu pa bih to sredio ako su 2 u pitanju..unapred hvala!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
offroad2012 1 Napisano Octobar 24, 2014 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno si se vec informisao. Al`ako nisi slobodno javi, mogu ti poslati pdf-formatu kompletno uputstvo za KLE-mentinu. (Da, idu dve sajle) http://www.cmsnl.com...40.html#results Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Decembar 24, 2014 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan dobro posto sam resio problem nedostajuce sajle a poucen iskustvom dacu opis za ostale kolege koji imaju isti problem.na donjem kraju sajle je dugi m6 sraf sa dve matice kao i kod sajle za davanje gasa.u gornjem kraju je kao sajla za sauh sa onim podesavacem na 7-8cm od kraja koji ulazi u rucicu.duzina sajle je 111,5cm a kosuljice ukupno sa srafovima 96,5cm.ostalo se lako moze izmeriti od sajle gasa.ja na osnovu logike napravio skicu i u nisu su mi izradili sajlu za 800din koja savrseno pasuje.pozdrav i hvala svima na pomoci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...