Stefan xv 1 Napisano Septembar 10, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Zovem se Stefan, iz Beograda sam, '89 godiste. Trenutno vozim casove, ocekujem da cu poloziti A za mesec dana. Imam Yamahu Virago 250 '92 i u planu mi je da pazarim jos jedan touring motor. Nadam se prijatnom i korisnom druzenju sa svima vama ovde na forumu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 10, 2014 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Septembar 10, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! I da uskoro polozis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...