Bishke 263 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Posle povratka sa Krf-a pre tri nedelja sa KLX-om, odlucio sam se ipak da promenim klasu. U off nisam usao ne znam koliko dugo, uglavnom ga vozim na nekim putovanjima i u gradu. Na putovanju do Krf-a motor se odlicno ponasao, jedini kvar je bio u vozacu, dupe i kicma Elem, nesto vise o motoru : Novo: -gumice ventila, -Nove karike original kawasaki - novi lanci bregaste, original kawasaki....stari su bili za nijansu istegnutiji nego ajde ja da promenim sve,njih dajem uz motor -Nov dihtung glave -Sad sam stavio nove lancanike i lanac...zlatni JT pojacani, vratio sam lancanike na standard Ulje motorex 10w40 u njemu Redovno menjan filter ulja i ciscen filter vazduha. Sva cetiri nova migavca, prednji stitnici viljuski od KTM-a LC4, fabricki idu uz motor Prednja skoro nova guma 2012 god, za asfalt... Od opreme: -Acerbis stitnik masine, -acerbis stitnici rucki, -Renthal korman poviseni, -harris rucice, -pozadi ploca za kofer. -Otvoreni top, uskoro uzimam i fabricki pa ako hoces imas i to Prednje i zadnje plocice vise od 60%, zadnja mislim cak na 80% Od onog sto bi trebalo da se uradi : -Da se zameni zadnja guma, imam jednu u rezervi sa kojom moze da se pregura neki period, 2009 godiste. -Ima ulubljenje na rezervoaru od pada, nista strasno ali ponekad upada u oko ! 30eur izvlacenje i farbanje u katalosku boju ! Sirena da se sredi, posto ne radi...ima otvoreni top pa mi ne treba Ako nekog jos nesto interesuje nek pita, ne znam sta bih vise rekao ! Motor je 1993 godiste, registrovan do aprila 2015 godine na mom imenu je. Posto menjam klasu motora, prodajem uz motor i opremu : Uvex enduro kaciga M velicina Cross cizme 46 br Cena motora je 1600eur, sa opremom za vozaca 1700eur. 064/2741275 Ugljesa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Baš ti je lep zelenko Za naše razvaljene puteve ovakav motor je prava mera. Može po asfaltu, a može i van njega ... pravi enduro Ne troši puno, jednostavan i jeftin za održavanje ... a i izgleda moćno kajaćeš se kad ga prodaš Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ti mi nesto kazes i tvoj je u oglasima :P sve sto si napisao stoji, ali idemo dalje, na nesto malo novije i bolje za putovanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Pa jes' i to što kažeš Samo prodajemo iz suprotnih razloga, ti bi nešto novije i bolje za putovanja, a ja jer ne putujem dalje motorom, i previše mi je i konja i kubika za po lokalu ... za ono za šta ga koristim, dovoljan bi mi bio i kinez od dva deci ... Do duše, u zadnje vreme se baš nešto i ne trudim oko te prodaje, valjda zato što furam fabrički auspuh, pa mi nije dosadio kao tebi Al' zato mi radi svirena (fabrička), čuje se k'o ptica trkačica bi-biip Kad nekom svirnem, on se okrene očekujući skuter, a onda sledi iznenađenje, jes' skuter, al' pogolem, brcko-planinski Al' najbolje mi kad stanem negde, pa neupućeni pogađaju, jel' ima 125 ili 250 kubika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pa vece je uzivanje kad imas otvoren top i plasis malu decu makar te cuju i vide u saobracaju... a i ne misle da ima 250 kubika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan To sve ide s' godinama, shvatićeš kad budeš imao svoje klince Ja recimo kad prolazim pored dece, pogotovo bebaca, smanjim gas ... i ako ni ovako nije bučan ... U ostalom, ja sam motor kupio da mi služi kao prevozno sredstvo, a ne muzički instrument Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan To sam rekao metaforicki, da plasi malu decu.... Uglavnom mi sluzi da me cuju u saobracaju...i to je za sada uspesno... ali i meni smeta u trenucima putovanja...svi motori su meni muzicki instrumenti kad se upale....jednocilindras, v2, v4, redni itd ...svaki peva svoju pesmu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ma razumemo se, i ja se malo zezam A realno, i treba motor da bude bučan kada voziš kroz gradsku vrevu ... ovde gde ja živim saobraćaja i nema A tu je i pitanje ukusa, neko voli klasiku, a neko thrash metal, ili onaj dance-trance ... mada ima i onih što slušaju turbe folk, al' to i ne računamo u muziku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan turbo folk, sta je to... Volim brapp kao na jednocilindrasima.... cuo sam kako radi v4....ono je redni je prost rezak zvuk.... ovaj se ipak cuje malo zajebanije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesorkosmosic 323 Napisano Septembar 4, 2014 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kolko beše kw klx? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ova C varijanta ima 29kw, mada u saobraćajnoj obično piše 25... R ima koji kw više... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan u saobracajnoj mi pise 33kw Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesorkosmosic 323 Napisano Septembar 4, 2014 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan E, to je već ozbiljna snaga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ne toliko ozbiljna kao kod KTM-a ali lepo povlaci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da mračim, daleko od toga da je snage malo, ali tih 33Kw ima samo u saobraćajnoj ... evo jedan lep i iskren osvrt na KLXa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1729 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 1476 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Im'o ga i ja. Bas kao sa ovog linka, ali je bio 20kW, sa spustenom, fabrickom guvernalom, i cuo se kao prdez u vodi. Tako da bih ovakvog, zelenog (kao Bishketovog) bas rado posedovao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Lepo mu stoji i crna kombinacija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesorkosmosic 323 Napisano Septembar 5, 2014 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jel to klx od jimmy-ja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 5, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 13, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Cena 1400 eur fiksno narednih 7 dana dok se ne proda motor koji zelim !! znaci 7 dana, 1400 eur fiksno ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 13, 2014 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ehhh da nije fiksna ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 13, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je ajde salji druga ili komsiju da uzme motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 14, 2014 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je ajde salji druga ili komsiju da uzme motor Drug u petak kupio DR-a ali pohvalice se on vec na forumu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6342 Napisano Septembar 14, 2014 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kupuj ti, pusti druga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 14, 2014 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kupuj ti, pusti druga Nemam toliko novaca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...