Miki_954 78 Napisano Februar 16, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da mi je otisao klip na motoru.... Sad je pitanje: Da li da uzimam standardni kit ili onaj od 190ccm? Razlika u ceni je 40e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Februar 16, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, ako ides na onaj od 190ccm OBAVEZNO promeni i lezajeve na klipnjaci i radilici, jer ako i malo imaju lufta, ovaj ce ih dokusuriti. Trebalo bi i izduv da promenis (koliko vidim na slici to si vec uradio) a ne bi bilo lose ni neki karb od 34mm da nabavis. Mislim, "isplati" se na kraju, ali mozda ces imati malo zajebancije da sve to dovedes da radi kako valja. Ako ti nije do toga, stavi standard i teraj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 16, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Promenjen auspuh, RC Unit, CDI, dizne na karbu, treba mi samo ventil na usisu i to je to. Kit kao kit jeste skup, ali kad vec uzimam nije mi zao da dam 40e vise. Ali ne verujem da cu jos dugo voziti ovaj motor, mozda cu ga imati jos mesec, dva. Planiram da uzmem drugi... Zanima me da li je neko imao iskustva sa tim kito-om, da li se motor pregrevao i koliki mu je vek trajanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider 3 Napisano Februar 16, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Ljeljenča Prijavi odgovor kao problematičan Moj savjet-STANDARD. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Februar 16, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan bolje je da uzmes serijski cilindar zato sto ce duze da traje.. i jos nesto , ne postoji 190 cc , nego 154cc a to je klip 60mm , taj kit je polini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 16, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan bolje je da uzmes serijski cilindar zato sto ce duze da traje.. i jos nesto , ne postoji 190 cc , nego 154cc a to je klip 60mm , taj kit je polini Postoji samo ne znas da postoji nasao sam ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Februar 16, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan mozda ali nisam jos video to.. a onda ti treba i veci karb.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 16, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Posto se prodaje ide on na standard pa ko ga sisa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Februar 21, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto se prodaje ide on na standard pa ko ga sisa... kLIPAN KOJI SI NASAO JE OD NSR150R ZA TAJLANDSKO TRZISTE, KIT MOZE ALI RAZBUSI DIZNU NA KARBURATORU, POSTO CVAJU MAZE KOLICINA GORIVA. aKO TI OSTANE DIZNA NA STROM PREGREVACE TI KLIP, A TO ZNACI RIBANJE. KADA BUDES PAKOVAO KARB, DIGNI IGLICU NA MAXIMUM, I KONTROLISI BOJU SVECICE, SVAKIH STOTINAK KILOMETARA SPUSTAJ IGLICU DOLE DOK NE DOBIJES BRAON BOJU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 21, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja bi uzeo standardan nsr je odlican motor i moze dugo da traje jel to za otvorenu verziju kolko ks ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 21, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan ja bi uzeo standardan nsr je odlican motor i moze dugo da traje jel to za otvorenu verziju kolko ks ima Na sta mislis??? I reseno je, standardni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 22, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam koliko ima KS po papirima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...