Lucky70 20 Napisano Septembar 3, 2014 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki VN2000 Vulkan Prijavi odgovor kao problematičan Bravo i svaka čast i naravno čestitke ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Septembar 3, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve super, ali… ..za 4 dana top case… bočni koferi i još 2 torbe na sjedištu ???? Što je mnogo-mnogo je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Septembar 3, 2014 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Sve super, ali… ..za 4 dana top case… bočni koferi i još 2 torbe na sjedištu ???? Što je mnogo-mnogo je Bocni koferi su od po 20 litara, i tu mi stoji alat i rezervni delovi (gume, prva pomoc, ulje, kompresor, lanac, repair kit-ovi, i slicno). Zadnji kofer mi bude gotovo prazan kako bi svakog trenutka mogao da skinem jaknu i kacigu i smestim ih tu i zakljucam. Takodje mi tu stoji i kisno odelo - da bude pri ruci. Torbe na sedistu su bile pune jer sam poneo i sator, vrecu, podlosku... Bem li ga zasto kad Booking.com radi besprekorno. Ali eto, da se ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa.ventil 18 Napisano Septembar 4, 2014 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Cacak Motocikl: gsx-r 600 Prijavi odgovor kao problematičan lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Septembar 14, 2014 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Septembar 14, 2014 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Šteta da ovakav putopisac, prestane da nam šalje ovako dobre i lepe putopise... Neka je ćerka živa i zdrava, imam i ja dvoje, ali na proleće, motor, pa opet na put... pa makar po malo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8636 Napisano Septembar 14, 2014 Drug član, 388 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis ali "mapu čitaj, seljaka pitaj", neka ti je ćerka živa i zdrava, i što pre da nastaviš dalje gde si stao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...