Jump to content

Moto Zajednica

vstrom ili fazer

Recommended Posts

• Zainteresovan, 863 postova
  • Motocikl: R1200GSA

Evo jednog snimka, dovoljno se da vidi da je mali Strom ok za putovanja.

ali bez obzira na sve mislim da sa dvoje nema sta da trazi na dugom putovanju

Gresis. Recimo, put od 1500km (van autoputa) je na Stromu opustena tura od nekoliko dana na kojoj uvece sidjes odmoran sa motora nakon celodnevne voznje, cak i sa dvoje na motoru i potpuno natovaren. Fazerom u dvoje sa 3 kofera amortizeri izgube i ono malo hoda sto imaju i svaku neravninu prenose na vozaca. To narocitno osetis na losim putevima u Srbiji i okolini. Upravo zbog toga sam i prodao XJ600 jer sam imao utisak da ce da se raspadne cim se nadjem na losem asfaltu i bilo je uzasno neudobno putovati na duze staze. Kad sam uzeo Stroma - totalno druga prica.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1283 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L

Logika sa dimljenjem ti je malo bez veze mogao si videti kod mog rodjaka k9 presao 18000 i dimi jer je jedan moj pametni rodjak takozvani pucac i vadilac duse na skupovima (a u krivini ne zna da prodje sa 80 a kamoli nesto vise)ali ajde svaka familija ima crnu ovcu koja ima novce- i ti ces sad reci video sam gsxr dimi a ima 18000 na satu ma njima je plafon 20000 da predju i gotovi su1lud.gif

• Podržavam 1

• Drug član, 1779 postova

Hahahah nema te nesto da se druzimo na endurovoznjama......jgb tako je to ko ima dug jezik a plitku pamet.....nema veze zezacemo se sledeci put kad se vidimo...

• oddball, 1146 postova
  • Motocikl: tri šrafa u nozi

Na 70.000 se ne "nazire kraj" ni Ducatiu, kojem se bar ulje mjenja. :)

A za snagu...nije neki monster, ali za sta je namjenjen, nije ni los.

Jedan Dukati je kupljen prosle godine u Australiji, nov, i u sreci i veselju je prodat pre mesec dana sa izjavom vlasnika "zbogom kvarovi". Darko je kupio BMW i videcemo kako ce se to pokazati.

Dobro mozda sam preterao za 70 000 km...ali bio sam vodjen logikom da je to isti motor ko u sv 650 koji nije dugovecan....pa sam samo napravio paralelu...a vido sam jednog iz Italije koji je imao na satu 70000 km a dimio.je pozadi ko.parnjaca.

Kod Alje si mogao da vidis GSXRa koji je presao 3K milja sa zakucanim agregatom. Da li to znaci da Suzuki pravi lose motore? Ne, to zapravo znaci da ga je vlasnik terao u crveno sve vreme po stazi, a neki nesrecnik kod nas ga je nasao preko neta i kupio za "smesne" pare i uvezao iz USA. Ako silujes agregat ili ga ne odrzavas (ili kao najgoru opciju kombinujes ta dva) nijedan agregat nece trajati dugo ma koliko kvalitetan bio. Ako se agregat odrzava i motor vozis iole normalno ne vidim problem bilo cega na 70.000km. Tu cifru ce izgurati svi motori u ovim uslovima.

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 863 postova
  • Motocikl: R1200GSA

Sigurno je da je stromic ok, ali s druge strane tebi pjeva:

:Mina:

Pevace i GS to isto (kad se pojavi neka Multistrada). ;) U ostalom:

• Svrati ponekad, 198 postova
  • Motocikl: XRV750 RD07a

Ako silujes agregat ili ga ne odrzavas (ili kao najgoru opciju kombinujes ta dva) nijedan agregat nece trajati dugo ma koliko kvalitetan bio.

Ti ne znash shta prichash, pa zar i ti i ja ne vozimo motor koji silujesh i ne odravash i on i dalje ide (za neupucene Afrika) :nanana:

Salu na stranu, nisam vozio ni jedan ni drugi motor ali sam sedeo i na jednom i na drugom i ja bih se uvek pre odlucio na stroma iz vishe razloga a prvi i osnovni je polozaj sedenja i udobnost sa mojim gabaritima.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja