Jeffrey 2 Napisano Avgust 23, 2014 U prolazu, 48 postova Motocikl: Yamaha Dt 125R Prijavi odgovor kao problematičan Ovako posto sam odustao od kupovine gopro kamere , resio sam da kupim opremu to jest za sad cizme i pantalone. Pa ne znam koji bi mi broj cizama odgovarao ? posto sam na jednom sajtu nasao nesto kao 8=42, 9=43, 10=44,5 i tako dalje, da li to znaci ako nosim broj patika 42 da bi mi trebala velicina 8 a tako slicno i za pantalone pise 32=48, 34=50... Jako bi mi pomoglo ako bi ste naveli broj vasih patika i cizama pa da vidm kakva je razlika, ili velicina pantalona koju nosite i koliko ste visoki. Ja sam visok 170. Da kazem odma narucujem preko interneta, i znam da je najbolje otici u prodavnicu i obuci pa videti sta mi najbolje odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 23, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ništa dok ne probaš. Nosim 42 patike, kupio Sidi čizme 43, knap su mi, sad bih kupio 44. Jaknu poručio XL Revit Sand 2 - pogodio. Pantalone nosim L. Visina 183, težina 75-80, odavno se nisam merio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Avgust 23, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako postoji negde kod nas to sto hoces da kupis, odes i probas. Bitno ti je da postoji roba tog proizvodjaca, ne mora bas taj model... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Avgust 24, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče obuće obrati pažnju da li je mera UK ili USA. Naš ( evropski ) broj 42 je broj 8 UK ali je 8,5 USA , a to je 26cm. Ovo važi za muške UK i USA brojeve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 304 Napisano Avgust 24, 2014 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nista dok ne probas. Ja nosim patike 46-47. Cipele 45-46 (jednom mi cak 45 bile vece za 2 broja sigurno) sad mi devojka kupila patike za motor 46 one mi male... Da ga jbm vise sa tim brojevima i proizvodjacima, nista nije isto niti ja znam sta oni mere... Послато са GT-S5830i користећи Тапаток 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...