garaza 1 Napisano Avgust 20, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: KLX650SM Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je glavna dizna za karburator CVK Keihen Kawasaki KLX 650 94god!!! ako neko ima nek se javi za moj problem !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Avgust 21, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan 138 ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garaza 1 Napisano Avgust 21, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: KLX650SM Prijavi odgovor kao problematičan Pod rec komplet mislio sam emulziona cevcica i dizna !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garaza 1 Napisano Avgust 21, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: KLX650SM Prijavi odgovor kao problematičan Reseno da mi prijatelj Ziva (Havarisan) od KLR RESENO!!!!!!!!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...