StrahinjaS 3 Napisano Avgust 20, 2014 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem oko izbora motora. Na meniju su Kawasaki Z 750, Kawasaki er6n, Honda hornet, Yamaha FZ6, Suzuki gsr... Najveci problem predstavlja moja visina. Visok sam 197 cm, a imam 90 kg. Sada vozim Sprint Raptor 350 SPT i on mi odlicno lezi. Visina sedista mu je 1100 mm. Najvise mi se dopadaju naked motori, pa pokusavam da nadjem najbolji izbor za sebe. U obzir moze doci i neki supermoto. Ako vi imate neki predlog sto se tice modela, nije na odmet. Sto se novca tice, trebalo bi da bude izmedju 3000 i 4000 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Avgust 20, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan ktm lc4 sm ti je visok, 910mm sediste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Avgust 20, 2014 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Er6n odmah otpisi,meni sa 173 je taman mislim da bi ti na njemu izgledao smesno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Avgust 20, 2014 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Sto je najgore er6n mi se jako dopada. Cak sam razmisljao i o Hyosung GT 650 S? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 20, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Са том висином можда би добра била Хонда Варадеро? Мада, купи брате шта ти срце иште и вози са осмехом!!! Шта ће други га мисле? Па, другима не можеш НИКАД угодити и УВЕК ће неко наћи ману ма шта да купиш (макар купио Харлија, он је један од највећих, опет ће неко рећи "Гле сноб!") 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Avgust 20, 2014 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Varadero je odlican motor, ali bih enduro da vozim kada budem stariji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 20, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Varadero je odlican motor, ali bih enduro da vozim kada budem stariji. Ја сам се осврнуо на висину јер си ти то потенцирао. Ако је тако онда: "купи брате шта ти срце иште и вози са осмехом!!!" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 60 Napisano Avgust 20, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koja je visina Yamahe xt660, ili Aprilia dorsoduro, mada sa 197 ne znam koji naked ili supermoto ti ne bi bio ,,mali''. Slazem se sa kolegom Sreckom, kupi i vozi sta se tebi i svidja i na cemu se osecas srecno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Avgust 20, 2014 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Izmedju 3000 i 4000e bas ima da se nadje dorsoduro . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Avgust 20, 2014 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan U sustini Honda hornet mi je odavno u glavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Avgust 20, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Od svih nabrojanih mislim da je Z750 najgabaritniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Avgust 20, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Takodje mislim da bi ti Z750 dobro legao, ali nista dok ne napravis uzi izbor i ne probas, pa vidis sta ti najbolje lezi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Avgust 20, 2014 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Nije losa ni Yamaha XJ6N. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Avgust 21, 2014 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koja je visina Yamahe xt660, ili Aprilia dorsoduro, mada sa 197 ne znam koji naked ili supermoto ti ne bi bio ,,mali''. Slazem se sa kolegom Sreckom, kupi i vozi sta se tebi i svidja i na cemu se osecas srecno Yamaha xtx 660 je odlicna, i odavno se lozim na taj motor, mada imam zelju da posedujem neki sto robustniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 60 Napisano Avgust 21, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Uh pardon za dorsoduro, nisam video za cenovni rang. Onda xt660 ostaje otp u tom cenovnom rangu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Avgust 25, 2014 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze da se podigne visina sedista kod nekih od predhodno navedenih motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Avgust 25, 2014 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Versys Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Avgust 26, 2014 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Nije naked, ali imaćeš vetar u kosi - Hayabusa, dobar primerak se prodaje na forumu. Lak za upravljanje, dosta snage u rezervi, ne traži puno šaltanja, dobar izbor za početnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7753 Napisano Avgust 26, 2014 Drug član, 3190 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Versys +1 ..kad se pogleda sa razumom - motor za sve. I poprilično gabaritan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Avgust 26, 2014 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Nije naked, ali imaćeš vetar u kosi - Hayabusa, dobar primerak se prodaje na forumu. Lak za upravljanje, dosta snage u rezervi, ne traži puno šaltanja, dobar izbor za početnika. Ne mislim da sam neki pocetnik, a i nemam dovoljno kose za vetar. Salu na stranu, ne bih mogao da vozim taj motor, jednostavno sam previsok za njega. Tesko da mogu da izdrzim taj polozaj u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Avgust 26, 2014 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem oko izbora motora. Na meniju su Kawasaki Z 750, Kawasaki er6n, Honda hornet, Yamaha FZ6, Suzuki gsr... Najveci problem predstavlja moja visina. Visok sam 197 cm, a imam 90 kg. Sada vozim Sprint Raptor 350 SPT i on mi odlicno lezi. Visina sedista mu je 1100 mm. Najvise mi se dopadaju naked motori, pa pokusavam da nadjem najbolji izbor za sebe. U obzir moze doci i neki supermoto. Ako vi imate neki predlog sto se tice modela, nije na odmet. Sto se novca tice, trebalo bi da bude izmedju 3000 i 4000 evra. Visina sedista 1100mm? Jel si ti siguran u to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Avgust 26, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Svaki cigo svog konja hvali - Za udoban polozaj, lepu i komfornu voznju, za visoke osobe dusu dao, Daytona Triumph 955 od 2002 pa nadalje. Imam ga i znam o cemu pricam. Neki kazu da mu je mana sto se tesko prodaje posle, ali ja kad god sam nesto kupovao nisam mislio na sledeceg nego na mene. Ne znam jel ima koji u ponudi u srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Avgust 26, 2014 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem oko izbora motora. Na meniju su Kawasaki Z 750, Kawasaki er6n, Honda hornet, Yamaha FZ6, Suzuki gsr... Najveci problem predstavlja moja visina. Visok sam 197 cm, a imam 90 kg. Sada vozim Sprint Raptor 350 SPT i on mi odlicno lezi. Visina sedista mu je 1100 mm. Najvise mi se dopadaju naked motori, pa pokusavam da nadjem najbolji izbor za sebe. U obzir moze doci i neki supermoto. Ako vi imate neki predlog sto se tice modela, nije na odmet. Sto se novca tice, trebalo bi da bude izmedju 3000 i 4000 evra. Visina sedista 1100mm? Jel si ti siguran u to? Tako sam procitao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Avgust 27, 2014 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Gde god da si procitao nije tacno . Sedista enduro motora su ti u nekom rasponu 80-90cm dok krosevi mogu da idu i do 93-94cm. Da je tvoje sediste 110 cm ti bi trebao da imas 230 cm da bi mogao da ga vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Avgust 27, 2014 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Dorsoduro, koju sam samo probao, bila mi je ba[ lepo potaman a visok sam 191cm. Jedino što ćeš teško dobru da nađeš za mnogo ispod 5000... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...