Perlla 0 Napisano Avgust 18, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa, da ispostujem prvo pravilo foruma za "novopecene clanove" i da se predstavim... Zovem se Dejan, iz Zeleznika sam (predgradje Beograda), '73 godiste, po struci zubni-tehnicar u privatnoj reziji, pozitivan bracni status... Vozikao tu i tamo...svasta nesto ali nista previse "jako". Trenutno na lageru dva skutera Yamaha majesty 250, Yamaha tmax 500 i Yamasaki sky 50... Ljubitelj cruiser-a i chooper-a i u skorije vreme planiram nesto iz tih kategorija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Avgust 18, 2014 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Avgust 19, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komšija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 112 Napisano Avgust 19, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milutko 13 Napisano Avgust 19, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: yamaha fzs 600 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i po struci (ja sam stomatolog) i po sklonosti ka motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perlla 0 Napisano Avgust 19, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i po struci (ja sam stomatolog) i po sklonosti ka motorima Uzvracam pozdrav i svako dobro, dragi kolega x 2 Samo sto sam se ja iskreno od zuba tj struke umorio, ali od motora - tesko. A i relativno smo blizu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milutko 13 Napisano Avgust 19, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: yamaha fzs 600 fazer Prijavi odgovor kao problematičan mislis po godinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perlla 0 Napisano Avgust 19, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Blizu...i po godinama...struci...a i Lazarevac nije daleko od Zeleznika (inace svojevremeno moja nesudjena tazbina). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...