Jump to content

Moto Zajednica

Perlla

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Perlla's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Zahvaljujem na odgovoru U tom slucaju su mi u komsiluku... Pozdrav
  2. Pozdrav drustvo... Sta bi sa ovim Klubom ?! Prolazih pre par dana ul G Vucica pored prostorija Kluba, ali izgleda da je ''zatvoren'' ?! Ako moze neki info da li ste jos aktivni. Srdacan pozdrav.
  3. Pozdrav i uzivaj u voznji
  4. Blizu...i po godinama...struci...a i Lazarevac nije daleko od Zeleznika (inace svojevremeno moja nesudjena tazbina).
  5. Uzvracam pozdrav i svako dobro, dragi kolega x 2 Samo sto sam se ja iskreno od zuba tj struke umorio, ali od motora - tesko. A i relativno smo blizu...
  6. Pozdrav za jos jednog mladog "komsiju" ...
  7. Da...vec sam pronasao i ovde na forumu gde se pominje o motoru. Hvala i tebi Sr3ck0 @stari roker /// Vala, i taj info za JB videh... Mozda jos jedan dokaz o tome kakva je makina u pitanju ?!
  8. Zahvaljujem Rumba na ekspeditivnosti , pravo u centar ! Evo, vec "pratim" i na YT sta sve ima o ovom lepotanu. Srdacan pozdrav...
  9. Zamolio bih za info vezane za ovaj motor i ukoliko je neko upoznat sa dobrim / losim karakteristikama istog da nesto pomene. Naleteo sam slucajno na nj pre par godina u Wien. Odmah mi je zapao za oko ali posto sam bio frci sa vremenom samo sam uspeo da napravim ovu fotku... Jako me zanima da saznam sta je u pitanju pa eto...ko moze da pomogne - unapred zahvaljujem. PS. Izvinjavam se ukoliko sam ovo postavio na pogresnom mestu !?
  10. Pozdrav Nemanja (koliko sam primetio, "komsije" smo) Srecno sa Kawom i uzivaj...
  11. Pa, da ispostujem prvo pravilo foruma za "novopecene clanove" i da se predstavim... Zovem se Dejan, iz Zeleznika sam (predgradje Beograda), '73 godiste, po struci zubni-tehnicar u privatnoj reziji, pozitivan bracni status... Vozikao tu i tamo...svasta nesto ali nista previse "jako". Trenutno na lageru dva skutera Yamaha majesty 250, Yamaha tmax 500 i Yamasaki sky 50... Ljubitelj cruiser-a i chooper-a i u skorije vreme planiram nesto iz tih kategorija.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja