velimirjevtic 470 Napisano Avgust 15, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan E pozdrav kolege, ja u potrazi za novim sokocalom pa izlete nesto takoreci previse jeftino a pomalo i sumnjivo, u pitanju je ovaj motocikl. http://www.kupujemprodajem.com/coper-odlican-2003-god-14542722-oglas.htm obzirom da jurim nesto da je ekonomicno a da opet moze do 100tke da povuce da se ne muci, bilo bi idealno, ali sve ukazuje da motor nije 250 nego 125cc, -km sat koji je izgraviran do 140 umesto 160 ili 180, zadnji blatobran koji je kod 250ice znadno dublji i tockovi koji su zicani dok su na 250cc liveni, zvao sam coveka zvuci prilicno laicki i ne moze da se poveze sa pricama prvo je rekao da ima 20ks, hyosung po katalogu ima 30, da gura do 110 na sat sto je takodje sitno za ovu masinu od 250cc al' aj mozda nije ni imao prilike da vozi brze, na kraju da skratim pricu pitao sam ga pa sta pise u saobracajnoj, on tu tuc muc i na kraju pa pise 125 ali se pravda da je to uradio predhodni vlasnik jer ga je uvezao da bi placao carinu i registraciju manje. Malopre je on zvao mene kaze da je zvao mehanicara kod koga ga odrzava i da je ovaj potrvrdio da je 250cc, ali ja jbg to ne mogu da znam, tako da zamolio nekoga iz Sremske Mitrovice ili okoline da priskoci u pomoc ako je u prilici Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Avgust 15, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nesto izgleda mutno na prvu,obicno tako i bude.Retke su situacije da ispadne nesto dobro i slucajno. Sto se kubikaze tice,pise u brojevima masine,na samoj masini,negde su pocetni brojevi,negde na kraju,pa nek ti iscita broj sa masine i onda znas sta je i kako. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 15, 2014 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Sta je tu povoljno ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Avgust 15, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Немој се зајебавати са тим, видиш да лик не зна ни који мотор вози... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Avgust 15, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je tu povoljno ? pa ako je aquila 250 onda je prilicno povoljno na oglasima nema ni jedna ispod 2000e, agregat mi se jako svidja imao sam priliku da probam GT250 koji ima istu masinu ide odlicno,u odnosu na npr viraga ili rebel 250 ide mnogo bolje, a nije ni blizu jak na potrosnji kao npr zzr, obzirom da nisam neki "zahtevan" vozac i da godisnje retko predjem 2000km sa 90% voznje po gradu, ovako nesto mi upravo treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Avgust 15, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nesto izgleda mutno na prvu,obicno tako i bude.Retke su situacije da ispadne nesto dobro i slucajno. Sto se kubikaze tice,pise u brojevima masine,na samoj masini,negde su pocetni brojevi,negde na kraju,pa nek ti iscita broj sa masine i onda znas sta je i kako. Znam da obicno ispadne tako, ali na oglasu nigde nije napisao da se vodi na 125, mislim bas treba da budes poseban slucaj da ti dune da tvrdis i da se kunes da ti motor ima 250cc, al' jbg za svaki slucaj da vidim mozda naleti neko u blizini da je voljan da pomogne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Avgust 16, 2014 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Po slici bih rekao da je 250.Druze nemoj porediti Yamahu i Hyusong, nema smisla. Za toliko para mozes kupiti Viraga 250..... sve najbolje sa kupovinom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Avgust 16, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Po slici bih rekao da je 250.Druze nemoj porediti Yamahu i Hyusong, nema smisla. Za toliko para mozes kupiti Viraga 250..... sve najbolje sa kupovinom. Pa po slici bi bas rekao da je 125 zbog svih detalja koje sam gore naveo ovako izgleda 250, obrati paznji na zadnji blatobran, tockove... sto se poredjenja tice poredim ih kao klasu kruzera od 250cc, naravno sumnje nema da je jamaha kvalitetnija japanska i korejanska proizvodnja se po tome ne mogu porediti, ali po performansama virago 250 zaostaje prilicno, probao sam oba motora zato i kazem. Prvi kandidat mi je i bio virago, ti ako ujuris nekog viraga za 1100e, da je registrovan cele godine da je u dobrom stanju i da nije presao bas 80 000 ja cu odmah da ga kupim, a za ovo "srecno sa kupovinom" hvala i vise ce nego trebati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Avgust 17, 2014 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam iz Sm , vecinu motora znam, ovaj ne. Ako treba nesto,javi na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Avgust 17, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam iz Sm , vecinu motora znam, ovaj ne. Ako treba nesto,javi na PP. Hvala kolega dilema sto se mene tice razresena preko broja agregata, ipak je 125 kako i pise u saobracajnoj i sve, jos samo ostao vlasnik koji i dalje tvrdi da je 250 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 801 Napisano Avgust 18, 2014 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E to se zove prodavac sa stavom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8478 Napisano Avgust 18, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3188 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je tu povoljno ? pa ako je aquila 250 onda je prilicno povoljno na oglasima nema ni jedna ispod 2000e, agregat mi se jako svidja imao sam priliku da probam GT250 koji ima istu masinu ide odlicno,u odnosu na npr viraga ili rebel 250 ide mnogo bolje, a nije ni blizu jak na potrosnji kao npr zzr, obzirom da nisam neki "zahtevan" vozac i da godisnje retko predjem 2000km sa 90% voznje po gradu, ovako nesto mi upravo treba. vidi samo na forumu šta sve ima na prodaju za te novce. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...