Jump to content

Moto Zajednica

Fruska Gora za pocetnike

Recommended Posts

• Zainteresovan, 927 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0

Od utorka (08.09.) sam ponovo u sedlu a verovatno i na godisnjem.

Dajte ljudi da se negde vozi. Vise mi nije bitno ni gde, ni kako, ni kada vec samo da se vozi.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3827 postova
  • Motocikl: Honda VFR750 RC36

E ja sam do danas bio na godisnjem, od sutra sam ponovo u haosu sa poslom...vec je krenulo hladnije i kisno vreme tako da ce biti tesko nesto organizovati za voznju...

Sutra (sad vec danas) ustajem rano da odradim registraciju pre posla tako da ako bude sve ok i ja sam za voznju u nedelju. Samo momci cisto da znate da posle ovakve kise gore nema soft voznji. Svaki silazaka van asfalta ce biti veoma zanimljiv :jee5:  Ne krecite bez pune ratne opreme, vojnog asova, auto gurtni za vucu, cokoladica, vode itd.

Necemo se previse zavlaciti po sumi, drzimo se osnova. Polako ne zurimo pa koliko predjemo.

• Svrati Svaki Dan, 884 postova
  • Motocikl: brm brm brm

Ko se bre boji blata?

Ja sam jedan dan na vikendici, dal subota ili nedelja javljam, tako da ne garantujem da cu se vozati al ako sam tamo svratite obavezno, zna ekipa de sam :)

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Ko se bre boji blata?

Ja sam jedan dan na vikendici, dal subota ili nedelja javljam, tako da ne garantujem da cu se vozati al ako sam tamo svratite obavezno, zna ekipa de sam :)

Neki rostilj da spremis :D

• Svrati Svaki Dan, 884 postova
  • Motocikl: brm brm brm

Pa pravim rostilj, al je jos u fazi treba da se iseku i izvare sipke :) ako se uklopimo pasce rostilj nema frke. 

Sad mi salje drug sutra je neki maraton na FG, pa ne bi preporucio http://www.vilinavodica.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=274:13-bukovacki-maraton&catid=29:the-cms&Itemid=53

Ko se bre boji blata?

Neki rostilj da spremis :D

Devojka me je pustila da idem na FG tako da se ja prikljucujem u nedelju...:-D

Kad i gde se okupljamo? Ako odgovara mogli bi standardno mesto na Nis-ovoj pumpi iza Mercatora u NS-u...

• U prolazu, 72 postova
  • Motocikl: CRF250L

Znaci napalili ste me ko budalu, dogovorih sutra ujutru put za BP, pozajmio pare i odo po gume. Nego sad samo neko da mi kaze sta u nedelju uopste da obucem, posto od enduro opreme nemam nista... cizme imam neke touring valjda ce da posluze, jaknu imam samo klasicnu za put, ako necemo da se kaljugamo kontam da moze da posluzi, ili ce ipak biti pretoplo za nju?

Dal treba jos sta da nabavljam, voda i cokoladice se podrazumevaju?

Ja od odece nosim vojne pantalone i kratku majicu. Kozna moto jakna (jer nemam drugu) i rukavice. Na noge kros cizme...kontam da ce biti dosta blata tako da racunate na to da cemo biti prljavi od glave do pete...:-D

Na motoru krampon gume i u ranac voda i cokoladice. Nosim i 2 jace gurtne ako bude trebalo nekoga cupati iz blata. Imam i nesto sitnog alata (kombinirke, srafcigere, kljuceve par komada i imbuse...)

Ekipa ponovo na okupu :na_glavi:  :jee1:  :na_glavi: 

Sto se mene tice registracija odradjena, platica legla a ja blesav kao i uvek :lol2:

Koliko vidim ovaj maraton je u subotu tako da nama u nedelju ne bi trebalo da predstavlja problem. U svakom slucaju mi mozemo zapadno od Venca i to je to. S obzirom da je nedelja mozda bi i bilo bolje skloniti se malko dalje od Venca jer bice dosta sveta a mozda i pandura.

Ja nosim auto gurtne 2 x 5 m,  mali asov za otkopavanje kao i kablove za jumpstart.

Start kod NIS Merkatora odgovara. Dajte neko okvirno vreme polaska jer meni je potpuno svejedno.

• Svrati ponekad, 475 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

ovde se opasno zakuvava :D

ja radim do nekih 2 sata tako da bi posle 3 bilo idealno , mislim da je vreme ok

sto se tice moje opreme radne cipele , vojne pantalone (naravavno sa vojnog otpada :D ) i neka stara jakna

Meni odgovara kad god, mada mislim da je malko kasno u 15h da se nalazimo...dok mi krenemo i izadjemo iz NS-a bice 16h uveliko, a mrak vec pada u 18-19h...

Ne bi bilo lose da je sakupljanje, recimo oko 14h pa da, ko treba, natoci gorivo, gume izduva-doduva, pa da krecemo cim Dusan dodje...

A ti, Dusane, cim dodjes sa posla, pakovanje i gassss...:-D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja